FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // Dan Alexa, reacție sinceră despre posibila venire în Giulești: „Dacă mă întrebați pe mine, asta ar trebui să se întâmple”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 12:28

Dan Alexa, 40 de ani, antrenor liber de contract, ar putea fi înlocuitorul lui Daniel Pancu la Rapid. Actualul antrenor al giuleștenilor e în pericol din cauza rezultatelor modeste din ultima perioadă, însă „Chirurgul” spune că n-a fost căutat de nimeni de la clubul alb-vișiniu.

„Știți bine părerea mea despre Rapid. Am plecat de acolo într-un moment în care reușisem promovarea, apoi a urmat nenorocirea cu falimentul. 

Sincer, pe mine nu m-a căutat nimeni de la Rapid. Dacă mă întrebați, Pancu ar trebui să beneficieze de continuitate. Ar trebui susținut. Rapid nu trece printr-un moment bun, dar el trebuie susținut în aceste momente”, a spus Dan Alexa în această dimineață, la Pro X.

DAN ALEXA, VARIANTA AGREATĂ DE TOATĂ LUMEA

Dan Alexa, liber de contract după despărțirea de Astra Giurgiu, este singurul nume vehiculat în Giulești pentru o posibilă înlocuire a lui Pancu, așa cum Gazeta Sporturilor anunța încă de săptămâna trecută. 

Alexa este considerat o garanție a promovării, după ce sezonul trecut a reușit asta cu Dunărea Călărași. „Chirurgul” a mai antrenat Rapidul în sezonul 2015/2016.

Vezi și: 

RAPID // EXCLUSIV Daniel Pancu, OUT! Vine Dan Alexa! + Criză de nervi în telefon cu Burcă: „Dă-i pe toți afară!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
2818349258199221
Melani Melani  •  10 Noiembrie 2019, 07:09

Ce sa faca dan alexa .nea adus in liga 1 pentru un an ,dupaia ce sa vezi ne adus de unde am plecat in liga 2.pacat ca am avut cati va jucatori buni.dar ce sa fac el la rapid vrea sa retrogradeze si pe ei .ce a facut la astra ,deci nimic.

deusdat
deusdat  •  05 Noiembrie 2019, 19:44

Ce putea să spună, săracul? Că Pancone e antrenor mai slab ca Gigi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează