FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - FARUL

RAPID - FARUL // VIDEO Daniel Pancu, show la conferință: „Jucăm cu «Dosarele X Constanța». Nu am văzut nimic pe Facebook-ul lor!” + mesaj pentru Ionuț Voicu: „Universul lucrează și ți se va îndeplini visul”

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2019 12:02

Rapid va juca sâmbătă, de la ora 18:00, cu Farul, în prima etapa din Liga 2. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Daniel Pancu, antrenorul giuleștenilor, a făcut show la conferința de presă. Acesta a spus că este deranjat de faptul că Rapid e văzută drept favorită la promovare și de faptul că Farul nu a postat pe Facebook rezultatele din amicale și echipele folosite.

 

 

„Am terminat cu bine această perioadă de pregătire. Suntem gata pentru acest campionat, în care va fi greu pentru toată lumea.

Avem ceva probleme, dar nu le pot spune. Nu știu dacă îmi merit salariul săptămâna aceasta. Am vrut să analizez adversarul, ceea ce fac foarte bine. Mâine întâlnim echipa «FC Dosarele X Constanța». Le urmăresc de o lună pagina de Facebook și în afară de achiziții nu am văzut nimic altceva. Nu știu dacă așa consideră ei că își respectă suporterii.

M-am întâlnit cu Ianis Zicu întâmplător, fortuit. Suntem vecini de cartier. Am schimbat doar două vorbe. L-am întrebat dacă antrenează «Dosarele X Constanța» și mi-a zis că vedem sâmbătă. Abia aștept. Eu i-aș fi dat echipa, dar mai am dubii în ceea ce privește tactica”, a declarat Daniel Pancu la conferința de presă.

„E un meci de orgoliu. La Farul sunt oameni care au legătură cu Dinamo, antrenorul și finanțatorul, iar fanii sunt steliști. Sigur va fi un meci cu intensitate. Știu că Farul și-a menținut cinci jucători din sezonul trecut și a adus fotbaliști buni pentru Liga 2.

E un meci important, chiar dacă unii aleg să se ascundă și cred că ne pot induce în eroare. Se poate întâmpla orice. Poți pierde, termina la egalitate sau câștiga”Daniel Pancu

Daniel Pancu: „Mă deranjează că suntem favoriți”

Sunt nemulțumit că suntem favoriți. Am văzut și-n ziar, dar și la bookmakeri. Acum o lună eram a șaptea favorită la promovare. Am vorbit cu jucătorii. Datorită evoluției lor din amicale au ajuns în poziția de a fi favoriți. Lucru care mă deranjează. Din punctul meu de vedere, acum, Chiajna are cea mai bună echipă. Și Turris este o echipă care va pune multe probleme”.

Replică savuroasă pentru Ionuț Voicu

Fundașul Ionuț Voicu, care azi a împlinit 35 de ani, a spus că își dorește să joace pe noul stadion din Giulești, iar Pancu a oferit o replică spectaculoasă.

„Da, vreau să-l egalez pe Pancu, să ajung la vârsta la care el s-a retras. O să fie foarte greu, dar îmi doresc să prind un meci pe noul stadion. E un vis”, a declarat Ionuț Voicu.

O să ți se îndeplinească visul! Vei vedea. Îți dorești foarte mult și tot Universul lucrează”, a fost replica lui Pancu.

Conferința integrală

 

Citește și:

Unu, doi, trei, patru, azi începe campionatu'! » CSM Reșița și U Cluj vor juca astăzi, de la ora 18:00, primul meci al noului sezon de "B"

GHID COMPLET / Liga a 2-a e Liga 1! Începe cel mai atractiv sezon al diviziei secunde! 7 echipe se bat pe două locuri promovabile: analiza loturilor, echipe-tip

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
917112341694813
Costin Tudor  •  03 August 2019, 20:17

Rapid multi bani puțin fotbal . Pancu are doar gura mare cu fotbalul mai subtire

rapidist57
rapidist57  •  02 August 2019, 19:40

Hai Rapid!

adriann_
adriann_  •  02 August 2019, 15:14
Postat de magic4ever pe 02 August 2019, 15:09

Si Maftei si Daniel Niculae meritau sa mai joace la Rapid dar au plecat dupa niste conflicte cu Pancu...

Maftei nu si-ar mai fi putut gasi angajament la liga 1, Voicu mai juca lejer 2-3 ani la echipe de play-off. Cam asta e diferenta. Iar Nico vroia sa fie presedinte si nu a suportat ideea ca e lasat Burca sa ocupe functii la club (si mie mi se pare foarte bizar, dar n-au intrat zilele in sac).

Vezi toate comentariile (7)
Comentează