FOTBAL  »  LIGA 2  »  OFERTĂ

Primul club din România care-l vrea pe Marius Șumudică: „Îl așteptăm cu brațele deschise”

Articol de , - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 16:43 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 16:56

Rapid, locul 3 din Liga 2 s-a reunit azi sub comanda lui Nicolae Grigore pentru a începe pregătirile pentru reluarea sezonului și-l așteptă pe Marius Șumudică pentru a da o mână de ajutor.

  • Marius Șumudică (49 de ani) a jucat la Rapid între ianuarie 1997 și iulie 1999 și în sezonul 2001-2002, fiind campion în 1999. Ca antrenor, i-a pregătit pe giuleșteni în sezonul 2010-2011.

Plecat de la Gaziantep, Marius Șumudică este așteptat să pună umărul la promovarea în Liga 1 chiar și de antrenorul Nicolae Grigore, care l-a lăudat pentru rezultatele din Turcia.

VIDEO Marius Șumudică, așteptat să ajute Rapid

„M-aș bucura să vină să ajute, ar putea aduce un mare plus. La Rapid, orice persoană care poate aduce un plus și care poate asigura promovarea va fi bine primită de orice rapidist, inclusiv de mine. Dar Șumi are o anumită cotă și va merge la o echipă puternică.

Îl așteptăm cu mare drag! El reprezintă ceva pentru clubul ăsta. Este unul dintre antrenorii foarte buni ai României și e rapidist. Oricând va dori să vină, eu îl voi primi cu brațele deschise”, a declarat antrenorul Nicolae Grigore 

Numai Șumi putea să facă ce a făcut. E un antrenor extraordinar. Îmi pare rău că mai am puțin și termin cariera ș n-am apucat să lucrez cu el. Am auzit lucruri frumoase. E un antrenor foarte bun. Cred că va merge în străinătate, dar îl văd și în Liga 1. Dacă vom promova îl văd pe Șumi pe noul Giulești, cu stadionul plin de fani. Atunci va fi împlinit sufletește.
– Ionuț Voicu 

VIDEO Marius Șumudică s-a decis: „Mă întorc la Rapid și iau titlul! Iubesc echipa asta!”  

Citește mai multe știri despre Marius Șumudică: 

MTS, reacție oficială după jignirea rasistă la adresa lui Șumudică: „Este inacceptabil și de netolerat!”

Marius Șumudică, criticat aspru după plecarea de la Gaziantep: „A făcut scandal pentru a fi demis. Altă explicație nu găsesc”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
octavianus
octavianus  •  12 Ianuarie 2021, 09:36

Rapidul si Sumudica au drumuri total diferite, sigur ca subect de presa, asa ca sa se "alinte" si sa faca "bai de multime" Sumudica poate sa spuna orice despre el si iubirea lui pt Rapid, steaguri fluturate pe scara tramvaiului, personal ii dopresc mult succes in ceea ce face, dar sa o lase mai moale cu Rapidul. Sa fim realisti sa lasam capul in paman si sa muncim mult, dar mult, nu vine Sumi cu o bagheta magica si ne promoveaza, pentru asta trebuie munca, multa munca, liniste, incredere......si iar munca. FZR si Doamne ajuta !!

970498756361268
Romina Tudorache  •  11 Ianuarie 2021, 21:11

Daca as fi in locul lui , si nu as avea angajament , as veni la Rapid sa ajut la promovare DACA M-AS SIMTI IN STARE ! Iar pentru a arata ca IUBESC RAPIDUL , AS CERE CA IN CAZUL PROMOVARII ,UN AN DE ZILE FOTOGRAFIA MEA SA STEA LA LOC DE CINSTE IN STADION . N-as pretinde nici un fel de remunerare, urmand ca sa discut cu diverse echipe preluarea din vara , de la debutul noului sezon ! Astfel as fi recunoscator clubului unde am crescut si care m-a lansat in fotbalul de performanta !

1735457746481229
Alexandru Nica  •  11 Ianuarie 2021, 18:57

Șumudică a plecat pe ușa din dos din Turcia, nu i-ar strica să fie mai diplomat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează