INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, criticat aspru după plecarea de la Gaziantep: „A făcut scandal pentru a fi demis. Altă explicație nu găsesc”

Marius Șumudică a plecat cu scandal de la Gaziantep
Marius Șumudică a plecat cu scandal de la Gaziantep

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 11:21 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 12:57

Marcel Pușcaș (60 de ani), fost jucător important la Steaua și fost candidat la alegerile FRF, îl critică pe Marius Șumudică (49 de ani) pentru scandalul provocat în ultimele zile în Turcia.

  • Negocierile dintre Marius Șumudică și Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep, au provocat un adevărat scandal în Turcia. Fiecare a venit cu propria variantă, acuzându-se public
  • Declarațiile lui Șumudică l-au transformat și în victima unui derapaj rasist. Detalii AICI!
  • Duminică, scandalul a luat sfârșit. Clubul a anunțat oficial despărțirea de Șumudică

Pușcaș consideră că tehnicianul român a intrat intenționat în conflict cu oficialii lui Gaziantep, pe care i-a forțat să-l demită pentru a putea pleca în Arabia Saudită, la Al Shabab, de unde are o ofertă extrem de generoasă din punct de vedere financiar.

Marcel Pușcaș: „Șumudică a făcut scandal pentru a fi demis”

„Cred că a forțat nota să plece în altă parte mai repede decât i se termina contractul (n.r.- vara lui 2021). Altfel, nu înțeleg atitudinea lui. Problema s-a pus la renegocierea unui nou contract din această vară. Patronul l-a rugat frumos să accepte un salariu cu 10 % mai mic, iar Șumi a început să ia foc. 

El a început să urle, să țipe pe acest caz, dar să nu uităm că el are ofertă de la Al Shabab. Șumudică a făcut tot posibilul să facă scandal pentru a fi demis. Altă explicație nu găsesc, fiindcă, indiferent de cât de nervos ești, nu poți să te superi așa”, a spus Marcel Pușcaș, la Pro X. 

Șumudică, demis, Declarația care l-a înfuriat pe bașkanul lui Gaziantep:

Nu pot accepta un salariu cu 10 la sută mai mic, pentru că am plătit din buzunarul meu 80.000 de euro prime jucătorilor, fiind plăcerea mea. Și apoi, președintele vine și-mi spune că dacă o faci pentru jucătorii tăi, de ce nu și pentru mine? Eu așa nu pot lucra, am refuzat oferta și am plecat. Asta e recompensa pentru succesul meu? Salariul meu e, ca să se știe, de 600.000 de euro. 
- Marius Șumudică

VIDEO Marius Șumudică s-a despărțit de Gaziantep

Citește și alte știri despre Marius Șumudică: 

Următoarea destinație a lui Marius Șumudică, după „divorțul” de Gaziantep: „Sunt niște sume exorbitante”

Mircea Badea reacționează dur după scandalul în care Șumudică a fost numit „țigan”: „Suntem niște mămăligi care se c**ă în fundul curții”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
347655969058390
Ion Popescu  •  11 Ianuarie 2021, 18:50

Sumudica nu risca sa faca un circ de prost gust daca nu dorea sa plece la cat mai multi bani. Viitorul patron ar trebui sa stie ce caracter are.

daniaania
daniaania  •  11 Ianuarie 2021, 15:19

La ce comportament agresiv are si guraliv nu se mira nimeni...Pacat ca va avea in CV asa ceva...Un profesionist stie cum sa se comporte si sa fie diplomat. El nu este.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  11 Ianuarie 2021, 14:26

altii mai bataiosi isi luau milioane daca aveau un avocat de Doamne-ajuta, e inadmisibil sa fii tratat cu dispret si apostrofat ca fiind un "stim noi cine" (ca nici numele lor nu mai ai voie sa-l spui), asta e culmea jos'iciei, am ajuns sa zica turcii chestii d-zstea umilitoare si nimeni nu ia atitudine, nimeni nu ne apara onoarea... Sumudica ar trebui sa-si ia un avocat bun.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează