INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Următoarea destinație a lui Marius Șumudică, după „divorțul” de Gaziantep: „Sunt niște sume exorbitante”

Marius Șumudică ar putea reveni la Al Shabab
Marius Șumudică ar putea reveni la Al Shabab

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 07:57 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 08:10

Marius Șumudică (49 de ani) a plecat de la Gaziantep, însă antrenorul român nu va sta prea mult pe bară. Are o ofertă importantă din Arabia Saudită, de la Al Shabab.

  • Negocierile dintre Marius Șumudică și Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep, au provocat un adevărat scandal în Turcia. Fiecare a venit cu propria variantă, acuzându-se public
  • Declarațiile lui Șumudică l-au transformat și în victima unui derapaj rasist. Detalii AICI!
  • Duminică, scandalul a luat sfârșit. Clubul a anunțat oficial despărțirea de Șumudică

Șumudică, detalii despre oferta de la Al Shabab: „Sunt niște sume exorbitante”

Zilele trecute, când conflictul dintre el și conducerea lui Gaziantep abia izbucnise, Șumudică a oferit detalii despre oferta pe care o are de la gruparea saudită, pe care a mai antrenat-o între iunie 2018 și iunie 2019.

„Sunt niște sume exorbitante, nu am cum să refuz așa ceva. Tot am așteptat, mi-au spus că discutăm în martie, apoi de Revelion. A trecut și Revelionul, s-a dus și Sf. Ion. Sunt în discuții cu Al Shabab, unde am mai fost. Am vorbit cu președintele, mi-a făcut o ofertă, suntem aproape, există posibilitatea unei colaborări foarte curând. 

Când primești o ofertă de 6-7 ori mai mare decât aici, e normal să te gândești. E logic, viața antrenorului este foarte scurtă”, a declarat antrenorul vinerea trecută, la emisiunea „Liga DigiSport”.

Al Shabab, echipă cu pretenții mari

În acest moment, Al Shabab ocupă locul 3 în campionatul din Arabia Saudită. Are 19 puncte după 11 meciuri, 6 mai puțin decât liderul Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu. Totuși, are și un meci în minus față de campioană. La Al Shabab este legitimat portarul lituanian Giedrius Arlauskis, plecat de la CFR Cluj la finalul sezonului trecut. 

Cei mai valoroși fotbaliști ai echipei sunt extrema stânga Fabio Martins (27 de ani) și mijlocașul central Ever Banega (32 de ani, ex-Sevilla), ambii cotați la 7 milioane de euro.

50 de aniva împlini Marius Șumudică la începutul lunii martie

2016e anul în care Șumudică a fost desemnat Antrenorul anului în Ancheta Gazetei Sporturilor, a fost anul în care Astra a câștigat titlul

Șumudică, demis, Declarația care l-a înfuriat pe bașkanul lui Gaziantep:

Nu pot accepta un salariu cu 10 la sută mai mic, pentru că am plătit din buzunarul meu 80.000 de euro prime jucătorilor, fiind plăcerea mea. Și apoi, președintele vine și-mi spune că dacă o faci pentru jucătorii tăi, de ce nu și pentru mine? Eu așa nu pot lucra, am refuzat oferta și am plecat. Asta e recompensa pentru succesul meu? Salariul meu e, ca să se știe, de 600.000 de euro. 
- Marius Șumudică

VIDEO Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep

Citește și alte știri despre Marius Șumudică: 

Bașkanul lui Gaziantep a rupt tăcerea după despărțirea de Șumudică: „A depășit limita”

Marius Șumudică s-a despărțit de Gaziantep! Anunțul-șoc al clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
daniaania
daniaania  •  11 Ianuarie 2021, 13:34

Parca vad ca iara va fi dat afara cu acest comportament agresiv.Nu se va schimba ca nu poate.

unudoi3
unudoi3  •  11 Ianuarie 2021, 11:57
Postat de catalin.palcu pe 11 Ianuarie 2021, 11:39

Viata de antrenor e scurta?? Sunt o multime de antrenori cu 25-30 de ani vechime, daca nu si mai mult. Acum inteleg ca oferta e de nerefuzat, dar modul in care ai fortat plecarea de la turci e jenant. Mai creste si tu Sumudica ca ai 50 de ani, mai educa-te, mai cizeleaza-te, nu mai esti un jucator rebel la 20 de ani.

Până nu se inventează și transplantul de creier nu are nici o șansă...

catalin.palcu
catalin.palcu  •  11 Ianuarie 2021, 11:39

Viata de antrenor e scurta?? Sunt o multime de antrenori cu 25-30 de ani vechime, daca nu si mai mult. Acum inteleg ca oferta e de nerefuzat, dar modul in care ai fortat plecarea de la turci e jenant. Mai creste si tu Sumudica ca ai 50 de ani, mai educa-te, mai cizeleaza-te, nu mai esti un jucator rebel la 20 de ani.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează