FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid intră în vacanță! Decizia FRF care îi obligă pe giuleșteni să stea pe bară la următoarele două etape

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 13:50

Rapid va juca duminică împotriva celor de la Metaloglobus, iar după aceea va lua o pauză timp de peste două săptămâni. 

  • Metaloglobus - Rapid se joacă duminică, de la ora 12:00. Meciul va fi liveSCORE pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus.

Rapid a anunțat azi că meciurile cu UTA Arad și Dunărea Călărași au fost amânate la cererea celor două formații. Astfel, giuleștenii vor mai juca abia pe 16 octombrie, cu Petrolul. 

UTA și Dunărea Călărași dau jucători la naționala sub 19 ani, pentru turneul de calificare la EURO 2020 și au cerut ca partidele să nu se joace. România U19 se va duela cu Serbia, Spania și Lituania în perioada 8-14 octombrie, în Serbia, iar Dunărea Călărași are 3 jucători convocați, în timp ce UTA are 2. 

„După UTA Arad, și Dunărea Călărași a amânat jocul cu Rapid, din etapa a XI-a a ligii secunde, astfel încât următorul joc al nostru, după cel de mâine, cu Metaloglobus, se va disputa pe 16 octombrie, împotriva Petrolului Ploiești, în etapa a XII-a. O regulă a Federației permite cluburilor din Liga 2 să ceară amânarea jocurilor în cazul în care au cel puțin doi jucători convocați la echipele naționale. Jocurile cu UTA și Dunărea Călărași vor fi reprogramate la o dată ce va fi anunțată ulterior, cel mai probabil în luna noiembrie” 
comunicat Rapid. 

Rapid - UTA trebuia să se joace pe 5 octombrie, în timp ce Dunărea - Rapid era programat pe 12. 

Citește și: 

Rapid și-a prezentat noul transfer! Daniel Pancu, elogii pentru Facundo Piriz: „E o minune dumnezeiască transferul lui! Timp de 100 de ani va fi cel mai valoros din Liga 2” + ce spune jucătorul 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează