FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid și-a prezentat noul transfer! Daniel Pancu, elogii pentru Facundo Piriz: „E o minune dumnezeiască! Timp de 100 de ani va fi cel mai valoros din Liga 2”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 13:07

Rapid și-a prezentat azi noua achiziție: mijlocașul defensiv Facundo Piriz, 29 de ani. 

  • Metaloglobus - Rapid se joacă duminică, de la ora 12:00. Meciul va fi liveSCORE pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus.

La conferința de presă, antrenorul Daniel Pancu l-a elogiat pe uruguayanul trecut pe la Nacional, Terek Grozny și Montpellier. Acesta nu se teme că Piriz nu se va adapta, singura „grijă” fiind legată de faptul că uruguayanul ar putea fi prea bun pentru Liga 2. 

„Nu ar trebui să aibă nevoie de timp de adaptare. Dacă am emoții? Să nu fie depășit în jos, ca să zic așa, de nivel. Să nu fie colegii la nivelul lui”, a spus Pancu. 

Antrenorul a continuat cu laudele. „Având în vedere nivelul de la care vine Facundo, putem spune că este o minune dumnezeiască. Un jucător de talia lui să joace în Liga 2 din România... Este mult prea valoros. Probabil că va fi timp de încă 100 de ani cel mai valoros jucător care a jucat în Liga 2.  

Nu a fost greu să-l convingem. E meritul lui Florin Manea. Nici nu visam să avem așa ceva. A venit pentru istorie, pentru suporteri și tradiție. La noi, atmosfera e ca-n America de Sud. Sper să promovăm împreună”, a adăugat Pancone. 

„Meciul cu Metaloglobus e unul greu. Este o echipă bună, cu jucători cu eperiență. E o formație imprevizibilă. Cei de acolo sunt avantajați de terenul sintetic” 
Daniel Pancu 

Facundo Piriz: „M-a atras proiectul” 

Facundo Piriz a vorbit și el despre transferul la Rapid și a dezvăluit că s-a sfătuit cu Gabi Torje. 

„Sunt foarte bucuros să fiu la Rapid. De la primele discuții, cei de aici au fost foarte interesați de mine. Rapid e un club mare, cu istorie, care a jucat în cupele europene. Cel mai mult m-a atras proiectul. Sunt oameni tineri, cu dorința de a face lucruri bune.  

1.000.000 de euroe cota lui Facundo Piriz, cea mai mare din lotul Rapidului

Sunt bucuros că am acceptat această ofertă. Când am primit oferta, am vorbit cu Torje. Mi-a vorbit de oraș și despre echipă. Mi-a spus că Rapid e o echipă de Liga 1 și că are mulți fani. A fost un factor important. E un club în creștere și vreau să demonstrez ce pot. Când eram mic, Recoba era idolul meu”, a spus Piriz. 

„Dacă ai jucat cu Recoba, acum joci cu Drăghiceanu și Sefer” 
Daniel Pancu 

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET EXPLICĂM UN NOU TIP DE PARIU: CUM SĂ PARIEZI ÎMPOTRIVA ALTOR JUCĂTORI

Citește și:

FCSB și Rapid vor împărți același stadion după 36 de ani 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
reteleanu
reteleanu  •  28 Septembrie 2019, 18:05

bine, in romania nu se retine nimic din ce zic oamenii... cum a fost si grasul ala pe care l-a adus mutu la dinamo ("jucator cum n-a avut liga unu") si care a plecat dupa o bataie prin baruri, "al doilea messi" pe care l-a adus iasiul acum si lista continua. asa si asta.

mrtweaks
mrtweaks  •  28 Septembrie 2019, 16:13
Postat de Danezul Gramada pe 28 Septembrie 2019, 15:24

O petarda ca si petardele italiene de la Minamo. Mare antrenor *** Pancu. De astia care dau din maini avem la nationala si Cfr. Niste circari.

Ti se potriveste pseudonimul, chiar esti gramada.

magic4ever
magic4ever  •  28 Septembrie 2019, 15:33
Postat de Danezul Gramada pe 28 Septembrie 2019, 15:24

O petarda ca si petardele italiene de la Minamo. Mare antrenor *** Pancu. De astia care dau din maini avem la nationala si Cfr. Niste circari.

Petarde sunt "perlele" de la Fcsb:Tănase, Morutan, Man si Coman care nu joacă nimic si nu o sa dea nimeni pe ei niciodată nici macar 4 milioane de euro...plus marionetă de Vintilă care face tot ce spune Becali!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează