FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // PNL, comunicat EXPLOZIV! Liberalii îl acuză pe Dan Tudorache „Tupeu maxim! Folosește numele unei legende în scopuri electorale”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 12:05

Filiala Sectorului 1 a Partidul Național Liberal a emis astăzi un comunicat extrem de dur ce îl are vizat pe Dan Tudorache, primarul Sectorului 1. Motivul? Liberalii îl acuză pe edil că se folosește de numele lui Mircea Lucescu pentru a-și face campanie electorală.

  • CONTEXT: Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a avut nenumărate intervenții în ultimele săptămâni în care a anunțat revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid în funcția de manager general. Chiar azi ar urma să aibă loc întâlnirea decisivă dintre cele două părți.
  • Gazeta Sporturilor a scris insistent în urmă cu o lună că Lucescu va ajunge la Rapid, întrucât primarul Tudorache nu este deloc mulțumit cu rezultatele formației antrenate în acest moment de Daniel Pancu. 

„TUPEU maxim: Primarul PSD al Sectorului 1 folosește numele unei legende a fotbalului românesc în scopuri electorale!”. Acesta este titlul comunicatului cu care PNL îl taxează pe Dan Tudorache. Comunicatul integral, mai jos: 

După ce presa sportivă a publicat, zilele trecute, o serie de declarații ale primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, despre implicarea sa în discuțiile cu Mircea Lucescu privind întoarcerea la Rapid, ca manager general, PNL Sector 1 trage un semnal de alarmă privind folosirea acestui subiect extrem de important pentru lumea fotbalului doar în scopuri electorale.  

PNL Sector 1 salută eventuala reîntoarcere a lui Mircea Lucescu în fotbalul românesc și consideră că orice contribuție a legendarului fotbalist și antrenor va pune clubul de fotbal Rapid București pe o nouă traiectorie, binemeritată în raport cu istoria acestei mari echipe.  

Însă, în același timp, considerăm inoportune și lipsite de fair-play declarațiile primarului PSD Tudorache, care pretinde ca este autorul moral al acestei mutări, fără să explice exact în ce calitate discută cu Mircea Lucescu, ce rol are Primăria în aceste negocieri și ce promisiuni face, din poziția sa întâmplătoare și trecătoare. 

“Îi solicităm primarului Sectorului 1 să facă o întâlnire publică pe acest subiect și să clarifice toate așa-zisele garanții pe care le oferă, cu doar câteva luni înainte de încheierea mandatului său, ce fonduri publice intenționează să implice și pe ce sunt bazate eventualele sale promisiuni. Știm că disperarea este mare și că Tudorache se agață de orice subiect care ar putea aduce voturi, la finalul unui mandat în care a excelat în absențe și tunuri din bani publici, dar îl somăm să înceteze cu manipulările privind rolul său în această posibilă mutare extrem de importantă pentru lumea 
fotbalului și pentru fanii echipei Rapid. 

Ar fi o mare bucurie ca Mircea Lucescu să revină și sunt 
convins că orice decizie de acest gen are la bază dragostea sa pentru echipă și pentru fotbalul românesc, nu manipulările politicianiste ale unui primar incompetent”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1. 

Totodată, îi transmitem lui Mircea Lucescu, ca cetățeni și suporteri de bună-credință, rugămintea de a nu compromite o carieră ireproșabilă prin susținerea unor jocuri politice care au ca scop doar atragerea de capital electoral, în interesul unui partid și unui primar preocupat doar de jocurile 
personale, nu de bunăstarea cetățenilor.  

De asemenea, îi asigurăm pe toți suporterii rapidiști că toate proiectele publice transparente și eficiente, care vizează clubul Rapid, vor avea susținerea deplină a PNL. 

În final, vă propunem lectura unui interviu cu primarul Tudorache, de anul trecut, publicat chiar de site-ul suporterilor rapidiști. Concluzia nu face decât să confirme că Tudorache folosește numele  Rapid (și mai nou și al lui Mircea Lucescu) doar pentru capital electoral. 
 
„..Academia Rapid a fost susţinută doar moral de Primăria Sectorului 1(...).” Pare totuşi însă un pic cam puţin pentru o echipă care joacă cu o inscripţie mare, în loc de numele jucătorilor, pe spate „Primăria Sectorului 1”. Cu atât mai mult cu cât primarul PSD a primit tricou de campion municipal, 
dar a fost şi primul care a ridicat Cupa României pe Bucureşti…”. - Comunicat PNL Sector 1

Mai mult, în finalul comunicatului, PNL face referire și la un interviu recent acordat de Pancu, în care acesta acuza implicarea politicului în fotbal. 

31 mai 2020e data următoarelor alegeri din România, cele locale. Daniel Tudorache vizează un al doilea mandat consecutiv în fruntea Sectorului 1

Vezi și: 

Mircea Lucescu la Rapid, o chestiune de ore! Dan Tudorache i-a setat atribuțiile lui „ll Luce”: „Pancu are nevoie de un supervizor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
adriann_
adriann_  •  02 Decembrie 2019, 23:35
Postat de jack_the_stripper pe 02 Decembrie 2019, 17:52

Deci, dl primar Tudorache a făcut bine „academicienilor” proaspăt botezați Rapid, a înviat, cică, „acest mare simbol” :-) al fotbalului românesc, care are deja șansa să revină în Liga I :-D. Cum, bre? Că bani cică n-a băgat... Doar dând din gură și fluturând flamura legendei vișinii? Straniu... Dar m-ai liniștit cu concluzia fermă: „Clonă mai mare decât FCSB nu există”. Deci ciobanul ăla care vă tulbură visele frumoase, ăla fără primărie care să-i facă vreun bine, fără vreun partid care să reînvie simbolul, pe banii lui, cu gura lui, pe nervii noștri, e mai mare și mai tare decât ditai ex-Academia? Nasol, bre...

Cand spui "banii lui" te referi la alea 60 de milioane de euro furate de la ANRP adica de la noi toti? Meserias ciobanul asta ma, le stie cu afacerile astea, sa vedem cati ani ii ies din combinatie.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  02 Decembrie 2019, 19:49

Pnl vs psd. Tandea cu mandea.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Decembrie 2019, 17:52

Deci, dl primar Tudorache a făcut bine „academicienilor” proaspăt botezați Rapid, a înviat, cică, „acest mare simbol” :-) al fotbalului românesc, care are deja șansa să revină în Liga I :-D. Cum, bre? Că bani cică n-a băgat... Doar dând din gură și fluturând flamura legendei vișinii? Straniu... Dar m-ai liniștit cu concluzia fermă: „Clonă mai mare decât FCSB nu există”. Deci ciobanul ăla care vă tulbură visele frumoase, ăla fără primărie care să-i facă vreun bine, fără vreun partid care să reînvie simbolul, pe banii lui, cu gura lui, pe nervii noștri, e mai mare și mai tare decât ditai ex-Academia? Nasol, bre...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează