Comentarii (7)
respect2014  •  06 Martie 2020, 13:14

Chill. Sunteti pe drumul bun. In toamna se termina si stadionul vostru. Aveti un viitor misto. Incetisor si bine nu repede si prost. Ca daca va chinuiti in B, in divizia A o sa va bateti la retrogradare. Faceti lucrurile cu cap si ganditi pe termen lung nu la anul viitor. Bafta!

argus  •  06 Martie 2020, 19:58

Din greseala, am scris "....s-ar putea sa retrogradezi echipa in Liga 2-a! ce-ai sa mai spui atunci? Dar "nen-tu Corsicanu"?)!" in loc de " ...Liga 3-a". Profit de ocazie sa adaug "puschea pe limba"! Saslutari suporterilor care nu cred in "suiti-i pe garduri" si nici in "sa le tremure chilotii"!

argus  •  06 Martie 2020, 19:53

Pancule, nu te "descuraja"! Da-i-nainte cu "suiti-i pe garduri" si cu "sa le tremure chilotii pe ei", pana ce o sa obtii "rezultate", pe masura (ne)priceperii tale! Te-ai legat de scaun ("legaturi" facute de "pretinul" Corsicanu!)! Cum vine asta Pancule "E prea mult, pentru o echipă precum Rapid, să nu reușească să marcheze două meciuri la rând"? Prea mult pt. Rapid SAU, PREA MULT PENTRU UN ANTRENOR cu macar o BRUMA DE DEMNITATE? O spui ca si cum echipa dadea goluri, ceea ce, statistica te contrazice! "Zmecheria" pare a fi ca nu ai contractul conditionat de atingerea unui obiectiv? Daca-i asa, "pupa-i mana" lui Burcea si Tudorache (sau invers?). Esti cel mai norocos antrenor, care nu performeaza si nu este schimbat (sau DAT AFARA!?). Nu vreau sa fac pe Casandra, prezicand cel mai prost, greu an pt. Rapid (in care s-ar putea sa retrogradezi echipa in Liga 2-a! ce-ai sa mai spui atunci? Dar "nen-tu Corsicanu"?)!

xxrapi  •  06 Martie 2020, 17:41

Vin si intreb,chiar si pe magureanu,magura, ma scuzati. In acest campionat in care/ce meci RAPIDUL ANTRENAT DE PANCU a jucat un fotbal frumos,fluent,cu scheme de joc,cu faze de poarta? Poate nu stiu eu...

Marian Ghergus  •  06 Martie 2020, 17:38

Pancule din punctul majoritatii supirterilor tu esti problema principala! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magura  •  06 Martie 2020, 16:40
Postat de magic4ever pe 06 Martie 2020, 13:14

Pai Pancu spunea ca pentru Rapid nu exista locul 2 si daca nu termina pe locul 1 in liga 2 isi da demisia...are cuvant,isi da demisia daca termina pe 2 si promoveaza???

Ai si tu o grija!!! Ce face Pancu? Ce a zis Pancu? Daca Pancu afirma ca 'da prin gura tuturor curiosilor daca termina pe locurile 2-3', ce mai intrebai? :)))))))))))))))))))))))

magic4ever  •  06 Martie 2020, 13:14

Pai Pancu spunea ca pentru Rapid nu exista locul 2 si daca nu termina pe locul 1 in liga 2 isi da demisia...are cuvant,isi da demisia daca termina pe 2 si promoveaza???

Comentează