LIGA 2  ·  STADION

RAPID. Rică Răducanu, răspuns savuros după ce Primăria Capitalei l-a trimis la noul stadion din Giulești: „Haideți să vă spun cu ce mă ocup” :)

Rică Răducanu +13 FOTO
Rică Răducanu

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 17:54

Rică Răducanu (74 de ani), fostul mare portar al Rapidului, a fost desemnat de Primărie să monitorizeze stadiul lucrărilor de la ultramoderna arenă care se construiește în Giulești.

Acesta a oferit o reacție amuzantă în momentul în care reporterii l-au întrebat care sunt cu exactitate atribuțiile pe care le-a primit. 

„Mă duc în fiecare zi pe acolo. Deocamdată se construiește o tribună, cea oficială, care este, așa, mai înaltă, mă rog, conform proiectului. Ee, cu ce mă ocup? Sunt acolo din partea Primăriei. Bine, hai să vă spun cu ce mă ocup. Mă ocup cu aruncatul cu privirea”, a declarat, în stilu-i caracteristic, Rică Răducanu, potrivit ProTV. 

Se lucrează la tribune în Giulești

Conform estimărilor ministrului Ionuț Stroe, abia în toamnă lucrările din Giulești vor ajunge la stadiul în care se află Ghencea în acest moment. „Într-adevăr, stadionul din Giulești e puțin întârziat față de celelalte, dar aș risca un pariu că în maximum 3-4 luni vom fi cu construcțiile în același stadiu precum cele din Ghencea. Oamenii lucrează, sunt foarte activi și nu există nicio sincopă. Avem și tribune la stadionul Giulești, după cum vedeți".

Muncitorii lucrau intens la partea de tribune, au început deja montarea treptelor pe care vor fi așezate scaunele. Se poate vedea și în imagini că acest lucru e abia la început, fiind puține sectoare finalizate. Cel mai probabil, arena Rapidului va fi gata abia la începutul anului 2021.

Caracteristici Stadion Rapid: 

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

VIDEO. Imagini din Giulești, de la stadionul Rapidului

+14 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul românesc: GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (1)
iung811  •  02 Iunie 2020, 19:34

Bine nea Rica, pune si mata o vorba buna la sefu' de santier sa mai bage vreo 5000 de locuri in plus :)))

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1