FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - TURRIS 0-0

RAPID - TURRIS 0-0 // VIDEO Daniel Pancu, nemulțumit: „Adversarii noștri au venit montați să provoace!”

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2020 21:08

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul celor de la Rapid, a vorbit despre remiza cu Turris Turnu Măgurele, 0-0. Deși giuleștenii au ratat șansa de a urca pe locul 2, tehnicianul e mulțumit cu punctul obținut, însă le reproșează adversarilor atitudinea avută pe durata partidei. 

„E un punct foarte important, care la finalul campionatului ar putea să conteze foarte mult. Am întâlnit o contracandidată serioasă la promovare, o echipă bună. Sunt nemulțumit de prima repriză. Au fost multe faze interpetate greșit din partea noastră. E primul joc după o pauză lungă și am făcut unele greșeli de interpretare a jocului. Aștept mai mult de la jucătorii cu experiență, care ar trebui să poată să joace un meci de o asemenea presiune. 

Din păcate, am rămas în «10» la finalul primei reprize. Am schimbat la pauză, iar Turris a mai avut o singură ocazie apoi. Oricum, sunt foarte mulțumit de acest punct. Acum totul e istorie, ne gândim doar la următorul meci, cel de la ASU Poli Timișoara. Chiar dacă suporterii sunt înfrățiți, sunt sigur că cei de la Timișoara ne vor oferi o replică puternică”, a declarat Daniel Pancu. 

Daniel Pancu: „Cei de la Turris au venit montați să provoace”

Antrenorul giuleștenilor a vorbit și despre tensiunile existente în timpul partidei. Jucătorii celor două echipe au fost aproape de o bătaie generală după eliminarea lui Ionuț Voicu. 

Jucătorii de la Turris au venit montați să provoace. L-am văzut și pe Linkar (n.r - antrenorul oaspeților) având unele discuții mai aprinse cu suporterii. Nu e cazul să pui paie pe foc”, a spus Pancu. 

VIDEO // Ionuț Voicu: „Îmi pare rău că mi-am lăsat echipa în «10»”

„A fost o intrare mai tare. Am vrut să joc mingea, dar el a fost mai rapid decât mine. Arbitrul a luat decizia corectă și mă bucur că adversarul nu a pățit nimic. Îmi pare rău că mi-am lăsat echipa în «10» și i-am dezamăgit puțin pe suporteri. Rapidul nu va sta niciodată într-un jucător, indiferent de numele lui” - Ionuț Voicu, fundaș Rapid

VIDEO // Eliminarea lui Voicu a declanșat HAOSUL! » A intervenit și Jandarmeria!

Vezi și: 

FOTO + VIDEO Eliminarea lui Voicu a declanșat HAOSUL! Fanii Rapidului au atacat jucătorii adverși » A intervenit și Jandarmeria!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
traian_v
traian_v  •  26 Februarie 2020, 17:20

Pancu asta vorbeste parca el era in corul bisericii, copil cuminte care nu a provocat niciodata. Ii admir loialitatea fata de clubul Rapid, dar acume e mai catolic decat Papa.

bazinga
bazinga  •  26 Februarie 2020, 10:13

MANA PSD-ULUI!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  26 Februarie 2020, 03:09
Postat de nestramutat pe 25 Februarie 2020, 22:04

***

Tu de murit o sa mori printre straini.. Ni te mai da smecher ca nu o sa ti odihnesti oasele in Romania

Vezi toate comentariile (11)
Comentează