LIGA 2  ·  RAPID - U CLUJ 1-1

RAPID - U CLUJ 1-1 // VIDEO Adrian Falub, exasperat de situația echipei sale: „Am pierdut doar un meci din 11 și tot la retrogradare suntem!”

Duminica, 10 Noiembrie

Adrian Falub (48 de ani), antrenorul Universității Cluj, a oferit declarații după rezultatul de egalitate înregistrat cu Rapid, scor 1-1.

„Speram la mai mult. Dar, la cum a fost jocul, cred că este echitabil rezultatul de egalitate. Era important pentru noi să câștigăm cele 3 puncte. Una peste alta, sunt mulțumit. 

E grea lupta din josul clasamentului. De când am venit eu, am pierdut doar un meci din 11, și tot la retrogradare suntem. Noi sperăm să ieșim din zona aceea periculoasă”, a declarat Falub.

Universitatea Cluj se află pe locul 14 în clasament, cu 18 puncte acumulate din 15 etape.

VEZI ȘI:

LIGA 2 // FOTO N-au joc de promovare! Rapid și U Cluj au remizat în derby-ul etapei #16 » Cum arată clasamentul + rezultatele rundei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!OMV Petrom a oferit burse unor elevi din Moreni! Incredibil ce a făcut liceul cu banii

Libertatea

Comentarii (3)

manole18  •  10 Noiembrie 2019, 14:55

Hai sa punem altcumva problema. Cate meciuri ati castigat din 11? E.... deaia sunteti la retrogradare!

Camarad Opțional  •  10 Noiembrie 2019, 14:54

Falub să nu uite că echipa lui avea 15 puncte acum dacă tinichigiul,devoratorul de sarmale din Călărași nu greșea cu evidența caronașelor.

remarque  •  10 Noiembrie 2019, 14:54

macar ati mai jucat ceva

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Curling

Campionatul European: Helsingborg

Eurosport
Program TV complet

Liga 1