FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - VIITORUL PANDURII 1-2

RAPID - VIITORUL PANDURII 1-2 // Ionuț Voicu, discurs dur la finalul meciului: „Sunt frustrat pentru că nu dăm totul! Cine nu știe spiritul să-l învețe!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 19:20

Ionuț Voicu, cel mai experimentat jucător rămas în lotul Rapidului, a avut un discurs dur la finalul meciului pierdut de Rapid în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2.

Fotbalistul care a rămas la Rapid în cel mal mai negru punct existențial e nemulțumit de atitudinea echipei: 

„Am un sentiment de frustare. Adversara noastră a știut să se apere mai bine. Sunt frustrat pentru că trebuia să dăm mai mult în acest meci. Suporterii au dreptate când ne huiduie, ar trebui să facem mai multe. Fanii ne-au spus ce știam cu toții, că Rapidul e un club mare, unde e presiune. Toată lumea trebuie să dea mai multe, în frunte cu mine. Dacă jucătorii nu știu spiritul Rapidului trebuie să-l învețe

Ne vom linge rănile și vom încerca să învățăm ceva din acest meci. Nu mai contează arbitrul”, a declarat Ionuț Voicu, la TV Telekom Sport. 

Rapid a făcut o partidă modestă contra celor de la Viitorul Târgu Jiu, o nou-promovată în liga secundă fără pretenții la primele locuri. Echipa lui Pancu a fost învinsă cu 1-2, la capătul unui meci în care ar fi trebuit să primească un penalty, în minutul 82. 

Giuleștenii ajung astfel la două înfrângeri în acest sezon, după ce în urmă cu două săpămâni pierduseră și cu Turris Turnu Măgurele, scor 1-3. 

CLASAMENTUL LIGII 2

RAPID - VIITORUL PANDURII 1-2 // Ionuț Voicu, discurs dur la finalul meciului: „Sunt frustrat pentru că nu dăm totul! Cine nu știe spiritul să-l învețe!”

Vezi și:

LIGA 2, etapa #6, liveSCORE // Rapid pierde surprinzător cu Viitorul Pandurii! Turris defilează în B + cum arată clasamentul 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
visiniujohn
visiniujohn  •  08 Septembrie 2019, 08:54

Un model de fotbalist ,de om si lider Ionut Voicu

1548316735238694
Gixanu Gix  •  08 Septembrie 2019, 01:14

Hai Rapid

argus
argus  •  07 Septembrie 2019, 21:24

Ce crede Ionut Voicu. Merita tot respectul pentru prestatiile lui, o dovada a seriozitatii in pregatire si dorinta de a performa Din pacate, el si mai ales, Pancu, cred in continuare intr-o lozinca, ca lipsa "spiritului Rapidului" ar fi "responsabil" pentru jocul lipsit de imaginatie, de executii tehnice de "rasul lumii"! Spiritul Rapidului , sa auda si Pancu (cel "inscaunat" antrenor in dauna lui Shumacherer pentru ca echipa a pierdut meciul de Cupa, desi acesta adusese echipa in Liga 2-a!) este strans legat, conditionat, alimentat de prestatia echipei! Jucatorii precum Bazil Marian, Filoti, Langa, Ozon, Puiu Ionescu, Nasturescu, Codreanu, Lupescu s.a.(pe care subsemnatul a avut sansa de a-i vedea "la lucru") ridicau spectatorii in picioare prin executii tehnice (fente, driblinguri) cu care ridiculizau adversarii, asa s-a format si doar asa s-ar putea mentine "spiritul" atat de des, si pe nedrept invocat ca fiind "nemuritor"! Cum poti sa transferi sa-ti ascunzi lipsa de inspiratie (ca sa nu spun "de competenta"!) pe jucatori care chipurile "nu stiu ce inseamna spiritul Rapidului"? Astazi, Rapidul a jucat pe masura antrenorului, fara nici o idee de joc! Pai "Pancone" ce-ar vrea"? Sa joace "galeria, cu spiritul ei"? Imi pare rau sa-i spun lui Ionut Vocu ca problema, cheia, sta la antrenor! Acesta este cel ce isi formeaza lotul (daca accepta jucatorii pe criteriul

Vezi toate comentariile (14)
Comentează