FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEPUNCTARE

Rapidiștii au promovat matematic, dar au în continuare emoții » FIFA a trimis o nouă înștiințare către club și federație

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 14:59

FIFA a trimis câte o adresă către FRF, Rapid și jucătorul Rhema Obed, legată de procesul pierdut de clubul giueștean cu jucătorul.

Documentul înștiințează federația că, până la data de 25 mai, fostul fotbalist la Rapid trebuie să anunțe dacă a primit banii sau a ajuns la o înțelegere cu oficialii alb-vișinii.

În ultima vreme au apărut zvonuri conform cărora federația ar fi putut primi sancțiuni drastice în cazul în care Rapid nu ar fi fost depunctată.

" FRF nu riscă nicio sancţiune în prezent. Momentan aşteptăm comunicarile de la FIFA, organizaţie care ne va informa după verificările documentelor încheiate între jucător şi club dacă mai este necesară vreo depunctare", a declarat juristul FRF pentru Digi Sport.

Giuleștenii au promovat matematic în prima ligă, după ce au învins Academica Clinceni cu scorul de 3-1. Rapid ocupă primul loc în seria 1 din liga a doua și are cu cinic puncte mai mult decât Dunărea Călărași, cu o etapă înainte de final.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
bdgeorge
bdgeorge  •  28 Mai 2016, 05:51

Rapid CFR cred ca vei mai sta in B...... daca Obed le da teapa si "uita " sa vb la FIFA mai stai un an in B

662297250569958
Gabriel Diaconescu  •  23 Mai 2016, 23:38
Postat de John Wayne pe 23 Mai 2016, 20:46

Cine-i "rapid " ăsta pe care va certați?

ra sa luam in calcul meciurile de pe National unde vin toti *** sa-si faca selfie-uri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

visinu
visinu  •  23 Mai 2016, 22:47

Vedeti mah ca Rapidul nu moare? Astea sunt subiecte create de presa. Si promovate de Prunea si de alti hateri. O s-a venim cu dovata si totul se va stinge. FZR!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează