FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Reacția oficială a clubului Rapid după apariția informației cu bătaia dintre Daniel Pancu și Florin Manea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 15:49

Clubul Rapid a emis un drept la replică după articolul de astăzi din Gazeta Sporturilor, în care era amintit un conflict fizic între antrenorul Daniel Pancu și Florin Manea, managerul sportiv al giuleștenilor.

Președintele Ovidiu Burcă a intervenit astăzi la GSP Live și a dezmințit informația. Oficialul clubului din Giulești a recunoscut însă că atmosfera nu este una ideală. Detalii AICI!

Dreptul la replică al celor de la Rapid

„FC Rapid București dezminte falsul grosolan (al cărui scop nu poate fi altul decât denigrarea imaginii clubului), publicat în cursul zilei de ieri, pe site-ul gsp.ro. Conform acestei „știri” inventate (da, acest termen este absolut exact!), antrenorul Daniel Pancu și managerul sportiv Florin Manea au avut un conflict verbal care a degenerat în altercație fizică!

Pe lângă faptul că materialul este scris într-un mod căutat ambiguu, sugerând că acest eveniment este unul recent și încercând, prin contextualizare, să îl transforme într-o urmare a înfrângerii (dureroase, ce-i drept...) de la Snagov, constatăm că, din păcate, se poate face în anul 2019 presa încălcând, fără scrupule, orice ultimă urmă de deontologie și de bun simț.

Mascând minciuna și dezinformarea în spatele cuvântului mereu salvator “surse”, jurnalistul gsp.ro induce în eroare masa de suporteri rapidiști si opinia publică. Credincios dictonului “adevărul nu trebuie niciodată să omoare o știre bună”, autorul își fabrică grijuliu un alibi prin abuz de condițional perfect, cităm: “ar fi tunat”, “l-ar fi povestit”, “l-ar fi înjurat”, “ar fi reacționat”, “i-ar fi dat”, “ar fi căzut”, “ar fi realizat”, “i-ar fi acceptat”, “l-ar fi primit”, “le-ar fi transmis”. Adică, un fel de “nu o spunem noi, așa se aude”, pentru că, nu-i așa, gura lumii nu trebuie verificată din trei surse, mai ales când spune ce vrei tu să auzi.

Surprinzător sau nu, observăm că o astfel de știre cu iz de can-can (pentru ca da, cuiva îi pasă de sport, poate prea mult…) apare exact în ajunul unui meci important al echipei noastre, obiectivul destabilizării și al demotivării suporterilor fiind cât se poate de evident.

Și, pentru că nu se întâmplă pentru prima dată, ne întrebăm dacă nu sesizează chiar nimeni că un astfel de modus operandi aduce deservicii în primul rând celui care găzduiește și își dă girul pentru astfel de agresiuni la adresa bunului simț”, se arată în comunicatul emis de giuleșteni.

Vezi și: 

GSP Live // VIDEO Ovidiu Burcă, despre conflictul dintre Pancu și Manea: „Dacă cineva se aștepta ca proiectul să meargă brici, s-a înșelat!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează