FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS BALOTEȘTI

Revelația returului din Liga a 2-a! A venit din Algeria și a salvat o echipă care părea retrogradată: "Mereu am fost încrezător"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 11:02

CS Balotești a reușit să se salveze de la retrogradare, deși după prima parte a campionatului echipa părea condamnată de la retrogradare, fiind chiar în urma celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, deși aceștia se retrăseseră din campionat de ceva timp.

Victoria de la Arad, cu UTA, scor 2-1, a surprins pe toată lumea, mai ales că Balotești părea victimă sigură în fața arădenilor, care aveau mare nevoie de victorie pentru a rămâne în lupta pentru locul 2.

Marele merit este al lui Augustin Călin, tehnician venit la CS Balotești după mai bine de 10 ani petrecuți în Africa, unde ultima dată a antrenat-o pe USM Blida.

În 19 meciuri CS Balotești avea doar 16 puncte și era pe locul 16, însă după venirea lui Augustin Călin echipa a renăscut. A adunat 23 de puncte în 14 meciuri și a urcat pe locul 13, cu șanse de a termina sezonul pe poziția a 12-a.

"De când am venit eu am spus că am încredere în băieți și că ne putem salva. Cred că ăsta a fost secretul. Eu mereu le-am dat încredere, le-am spus că sunt valoroși și că pot salva echipa. 

Iată că am avut dreptate și că am reușit o performanță importantă. Mă bucur că am venit acasă și am reușit să salvez această echipă de la retrogradare", a zis Augustin Călin pentru GSP.RO 

17 goluri 
a marcat Claudiu Herea pentru CS Balotești, fiind al 7-lea marcator din acest sezon 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează