FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

EXCLUSIV Cine e puștiul pe care mizează „Milanul din Banat” » Povestea emoționantă a tânărului fundaș curtat deja de formații din Superligă

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 18:16 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 18:16

Sergiu Rimovecz, 20 de ani, stoper de picior stâng, este recomandat de cei de la CSM Reșița ca fiind „viitorul Cristi Chivu”. ♦ Puștiul din Bocșa este titular la U20, Daniel Pancu l-a selecționat și la România U21, provine dintr-o familie nevoiașă, crescut doar de mamă, fără tată, cu multe lipsuri în copilărie. ♦ Acum, a ajuns să câștige 1.000 de euro/lună la liga secundă, a primit apartament de serviciu, a fost ajutat de club să-și cumpere o mașină la mâna a doua.

Liga 2 propune soluții de fotbaliști autohtoni, interesanți, de viitor, la prețuri avantajoase. Chiar dacă jucătorii străini vin cu eticheta de "gratis", ei nu sunt niciodată gratis! Cluburile din România ca să-i poată transfera și înregistra trebuie să achite un bonus de instalare, pe lângă comisioanele aferente agenților FIFA, pe lângă salariile lunare, pe lângă bonusuri.

Cine e Sergiu Rimovecz, puștiul pe care mizează CSM Reșița

Unul dintre fotbaliștii interesanți de la nivelul eșalonului secund este fundașul central Sergiu Rimovecz, 20 de ani, jucător de picior stâng, recomandat de cei de la CSM Reșița ca fiind "viitorul Cristi Chivu". Bănățenii au avut câteva rezultate notabile la revenirea în Liga 2, iar pentru la anul vor să atace promovarea. Momentan, lucrează la obținerea dreptului de a candida la promovare, fiindcă, în această ediție, "Milanul din Banat" este una dintre cele opt grupări fără drept de promovare.

Încă un stadion modern în România: „În 3 ani ar fi gata, costă 18 milioane de euro”
STADIOANE
Încă un stadion modern în România: „În 3 ani ar fi gata, costă 18 milioane de euro”

Rimovecz este unul dintre titularii de la selecționata U20, a lui Costin Curelea, dar Daniel Pancu tocmai l-a convocat și la U21. Tot fostul mare atacant l-a selecționat pe Sergiu pe vremea când era la selecționata U19.

Unul dintre oamenii de bază ai formației de pe locul 3 din play-out, stoperul a atras privirile unor cluburi din prima divizie românească, din zona play-out, dar și a unor grupări din străinătate, fiind recomandat diverșilor scouteri.

Cine e puștiul pe care mizează „Milanul din Banat” » Povestea emoționantă a tânărului fundaș curtat deja de formații din Superligă
Sergiu Rimovecz alături de președintele Reșiței, Cristi Bobar

Din informațiile GSP, CSM Reșița a declinat trei variante de transfer din L1 pentru Rimovecz, cea mai importantă fiind cea de 100.000 de euro! La care se adăugau diverse bonusuri de performanțe.

2goluri în 20 de meciuri a adunat Rimovecz în această ediție de L2

Crescut fără tată, doar de mamă, într-o familie nevoiașă

Tânărul fotbalist este in Bocșa, la 15 km de Resița. De curând a primit apartament de serviciu, din partea clubului. Președintele Cristi Bobar l-a sprijinit să-și ia carnetul de conducere și o mașină, un VW Passat, la mâna a doua.

Sergiu a ajuns să câștige 1.000 de euro/lună, iar din salariu pune și bani deoparte pentru a-și ajuta mama, singura care l-a crescut. Fotbalistul mai are un frate mai mare și o soră mai mică.

Recomandat ca un băiat de "o modestie rară, cu o copilărie grea", Rimovecz a jucat pentru CSM Reșița încă din Liga 3. Antrenorul Marius Totos l-a descoperit la Bocșa, la Reșița a ajuns la 15 ani, descoperit fiind de Dan Boltașiu la niște selecții școlare.

Păstrând proporțiile, Rimovecz va fi noul Chivu. Are o liniște în joc ieșită din comun. Am avut oferte din Liga 1, mai ales că este eligibil U21 și la anul, dar am zis pas. Nu ne grăbim cu el, vrem să crească frumos, este un exemplu pentru copiii din academie. Va ajunge fotbalist mare, sănătos să fie. Logic, modelul său este Cristi Chivu
Cristi Bobar, președinte CSM Reșița

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Salariul care spulberă Superliga! Dan Petrescu devine cel mai bine plătit antrenor din România

Veste de impact primită de Dinamo în ziua meciului cu Oțelul Galați

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează