FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Video Sărbătoare de Champions League după victoria cu Dinamo » Cum au fost primiți acasă jucătorii de la Unirea Dej

Unirea Dej/ foto Raed Krishan (GSP) +15   FOTO
Unirea Dej/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 13:59 / Actualizat duminica, 28 august 2022 14:26

Unirea Dej a câștigat cu Dinamo, scor 3-2, în etapa #4 din Liga 2. La sosirea de la Clinceni, acolo unde s-a jucat meciul, fotbaliștii Unirii au fost sărbătoriți de întregul oraș.

Sâmbătă, în ziua meciului cu Dinamo, s-a sărbătorit ziua orașului Dej., iar jucătorii au fost invitați să urce pe scena amplasată în centrul orașului.

„Cu ocazia Zilelor Municipiului Dej, componenții echipei noastre - proaspăt sosiți de la Clinceni - au fost invitați să urce pe scena amplasată în Piața Bobâlna.

Momentul a fost unic, imaginile fiind grăitoare în acest sens. Vă mulțumim pentru aplauze și felicitări și, așa cum a spus antrenorul Dragoș Militaru, vă așteptăm într-un număr cât mai mare și la meciurile de pe Stadionul Municipal!”, a transmis Unirea Dej pe Instagram.

Dinamo - Unirea Dej 2-3

Echipa lui Ovidiu Burcă s-a prezentat lamentabil și contra Unirii Dej, după ce etapa trecută fusese făcută șah-mat de Viitorul Târgu Jiu. Coșmarul „câinilor” s-a numit Angelo Cocian, jucător care a făcut ce a vrut cu apărarea de circ a lui Dinamo.

Negoiță, gata să bată palma cu libanezul interesat de Dinamo: „În principiu ne-am înțeles, mai rămâne să stabilim soluția juridică”
DINAMO
Negoiță, gata să bată palma cu libanezul interesat de Dinamo: „În principiu ne-am înțeles, mai rămâne să stabilim soluția juridică”

Mijlocașul ofensiv de 22 de ani a punctat pentru 1-0 și 2-1, distrându-se, literalmente, cu Bena și Patriche, cei doi fundași centrali ai bucureștenilor.

Roș-albii au egalat de două ori (prin dubla lui Alexandru Pop), însă, ce ironie!, victoria oaspeților a fost adusă tot de un Alexandru Pop, omologul din echipa dejenilor, care a transformat un penalty în minutul 77 și a semnat rezultatul final.

Unirea Dej se află pe poziția a patra, care duce în play-off, în timp ce Dinamo e pe 17 în Liga 2.

Citește și alte știri din Liga 2:

Dănciulescu a ieșit la atac, după startul dezastruos al lui Dinamo în Liga 2: „Ei sunt responsabili pentru tot”

„Câinii” umiliți de Cocian » Cine e fotbalistul care a făcut-o franjuri pe Dinamo: „Un sentiment de nedescris, am cântat întruna”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
creeperno807
creeperno807  •  28 August 2022, 22:40

Ne pregatim in continuare

lucian_85
lucian_85  •  28 August 2022, 18:06

Extaz în comuna dej :))))

Razvan
Razvan  •  28 August 2022, 15:28

Sa ramane ti cat mai mult in B, ca, de A n ave ti bani, echipa frumoasa cu traditie

Vezi toate comentariile (6)
Comentează