FOTBAL  »  LIGA 2  »  ADUNARE GENERALĂ

Ședință cu scandal la Adunarea LPF 2 » Burleanu, implicat într-un schimb dur de replici

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2016 20:21

Adunarea Generală a Ligii a 2-a s-a întrunit astăzi pentru a alege un nou președinte, însă discuțiile au degenerat și s-a ajuns la acuzații de corupție.

O parte din reprezentanţii cluburilor din Liga a II-a, nemulţumiţi de activitatea lui Auraș Barșoveanu, actualului preşedinte al LPF 2şi-ar fi dorit să-l înlocuiască cu fostul preşedinte al Rapidului, Ovidiu Burcă.

La ședință și-au făcut însă apariția și reprezentanți FRF, în frunte cu Răzvan Burleanu, susținători ai lui Brașoveanu, scrie news.ro.

Burleanu, implicat într-un schimb dur de replici

După schimburi de replici aprinse între Brașoveanu și contestatarii săi, Burleanu a intervenit și el în discuție.

"Ştiu exact ce se întâmplă în România în momentul de faţă. Hai să fim bărbaţi, să ne trezim, să stăm cu picioarele pe pământ şi dacă e un moment zero nu se mai poate aşa. Cei care vă ştiţi cu musca pe căciulă în ceea ce priveşte integritatea competiţiei, cred că e mai bine să faceţi un pas în spate. Nu mă forţaţi să spun lucrurilor mai mult pe nume", a declarat președintele FRF în intervenția sa.

Reprezentantul grupării CSM Reşiţa, avocat de profesie, a avut o ieşire prin care l-a acuzat pe preşedintele FRF că încearcă să-i „mituiască” pe membri cu banii care li se cuveneau din drepturile de televizare pentru a deturna obiectivul principal al Adunării Generale, acela de a alege un nou preşedinte.

"Reprezentantul CSM Reșița a fost rugat să părăsească sala după aceste afirmații, iar Auraș Brașoveanu a declarat ședința închisă", notează sursa citată. 

un nou format pentru liga a 2-a

Răzvan Burleanu a declarat că Liga a 2-a va avea o singură serie, dar patronii cluburilor sunt nemulțumiți de această decizie, afirmând că nu există suficiente fonduri pentru transport. Președinții au cerut, de asemenea, și o garanție de la Federație, pentru ca sumele încasate din drepturile de televizare să fie mai mari. În acest sezon, suma din drepturi de televizare a fost de aproximativ 15.000 de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
739726022812358
Mihail Negulescu  •  13 Aprilie 2016, 07:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

141102562954591
Alex Trufin  •  12 Aprilie 2016, 22:42

scrie faliment pe tot sportul romanesc.

mickey13
mickey13  •  12 Aprilie 2016, 21:22

Suma ... au fost... Si mai radeati de dimineata de Reghe. Vai de capul vostru!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează