FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLITEHNICA IAȘI

EXCLUSIV Șfaițer se implică total la Poli Iași » Suma uriașă de bani pe care a cheltuit-o pentru a redresa echipa

Cornel Șfaițer
Cornel Șfaițer

Articol de - Publicat marti, 22 februarie 2022 11:16 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 14:28

Cornel Șfaițer a renunțat la începutul anului la funcția de manager al unei echipe care a jucat în vară în cupele europene, Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru a deveni președintele Consiliului Director al unei grupări de ligă secundă, Politehnica Iași. 

Omul de afaceri botoșănean nu numai că nu este remunerat la Poli, dar a și băgat mâna în buzunar pentru a ține pe linia de plutire corabia moldavă. 

Nelu Varga pornește furtuna la CFR: „Vreau ședință cu jucătorii și antrenorii” + Clubul ar fi moștenit o datorie astronomică!
CFR Cluj
Nelu Varga pornește furtuna la CFR: „Vreau ședință cu jucătorii și antrenorii” + Clubul ar fi moștenit o datorie astronomică!

Mai întâi, conform unor surse, Șfaițer a dat 45.000 de euro Politehnicii Iași pentru a achita o mare parte din salariile lunii decembrie, dintre care 30.000 de euro ca sponsorizare, 15.000 ca împrumut. 

1,1 milioane euroreprezintă datoriile actuale ale Politehnicii

În aceste zile se spune că șeful ieșenilor a mai împrumutat clubul cu alți 60.000 de euro pentru retribuțiile pe luna ianuarie, jucătorii urmând astfel să intre cu salariile la zi în campionatul care începe în această săptămână. 

Șfaițer speră să-și recupereze împrumuturile luna viitoare, Poli având promisiuni că va primi în 2022 circa două milioane de euro de la Consiliul Local Iași. 

Politehnica are ca obiectiv menținerea în Liga a II-a în acest an și atacarea promovării în campionatul următor. În acest moment, echipa se află pe locul 12 în Liga a II-a.

Cornel Șfaițer a părăsit-o pe Sepsi pentru a fi președintele celor Poli Iași

Fostul managerul general al celor de la Sepsi a ales să plece de la covăsneni după ce Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF) din România nu i-a permis să ocupe funcții și la Sepsi și la Politehnica Iași simultan. 

Pus să aleagă între cele două cluburi, Șfaițer a luat drumul Ligii a 2-a și a semnat cu Iașiul, echipă la care are obiectiv evitarea retorgradării sezonul acesta și atacarea promovării în campionatul viitor.

VIDEO Cornel Șfaițer: ”Sunt greșeli grave de arbitraj! Foarte multe!”

Citește alte știri din Liga 2:

Unde se joacă meciul dintre Unirea Constanța, „satelitul” celor de la FCSB, și CSA Steaua + de ce fanii „militari” nu vor primi bilete

Succesul Petrolului inspiră o formație obișnuită cu Liga 1: „Anul viitor se va vorbi de promovare!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
michael
michael  •  22 Februarie 2022, 19:59

Nu ce învârte ”cașcavalul” ăsta, dar ce mă miră este că a lăsat-o pe ”Pepsi” pentru echipa ieșeană, aflată în Liga 2-a! Oare de ce? Oricum, cu sponsorizări de 20-30 mii euro, nu aduce el Iașiul în Liga 1, poate doar pentru un sezon.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  22 Februarie 2022, 18:08

Important este sa vedem Iasul in L1 !

steaua.libera
steaua.libera  •  22 Februarie 2022, 13:50

Dacă sunt ieșeni care citesc, îi rugăm să facă ei lumină

Vezi toate comentariile (4)
Comentează