FOTBAL  »  LIGA 2  »  REVENIRE

Și-a dat demisia azi! Viorel Moldovan, favorit să-l înlocuiască și să revină în fotbalul românesc

Articol de - Publicat marti, 26 iunie 2018 11:43

Chindia Târgoviște s-a aflat foarte aproape de a da lovitura în dubla de baraj cu FC Voluntari dar a cedat, la loteria loviturilor de departajare, în fața grupării de prim eșalon.

Interesant este faptul că ambele echipe care s-au confruntat la meciul de baraj au rămas fără antrenori. Adrian Mutu s-a despărțit de ilfoveni în timp ce Nicu Croitoru, unul dintre cei mai longevivi tehnicieni de la nivelul eșalonului secund, a decis să renunțe la colaborarea cu dâmbovițenii.

Conducerea grupării din Târgoviște îi încredințase, pentru următorul sezon, lui Croitoru un alt post în organigrama echipei, situația neacceptată de antrenorul principal și secondantul acestuia, Sică Bârdeș, care au decis să pună capăt colaborării cu echipa condusă de Marcel Ghergu după patru ani petrecuți pe banca Chindiei.

Favorit să vină în locul lui Croitoru pe banca Chindiei este Viorel Moldovan, care e gata să se întoarcă în fotbalul românesc după ce în 2016 a fost secundul lui Anghel Iordănescu pe banca naționalei României.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează