FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Sichitiu i-a cerut scuze unui jucător pentru declaraţiile lui Cristescu: "E foarte urît ce-a zis"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 17:13

Ironizat de Nicolae Cristescu, Dacian Varga neagă orice negocieri cu oficialii Rapidului.

"Varga are pretenţii exagerate, el în ultimul an a jucat doar pe la nunţi", a spus Cristescu, iar Varga i-a dat replica. Mijlocaşul recent declarat liber de contract a povestit că preşedintele giuleştenilor, Grigore Sichitiu, i-a cerut scuze pentru ce-a declarat Cristescu.

"Nu am vorbit cu nimeni de la Rapid, nu am negociat cu ei, nu m-am înţeles cu ei. Nu avea de unde să ştie domnul Cristescu cît de pretenţios sînt atîta timp cît nu a discutat nimeni cu mine. Urît din partea domnului Cristescu că face afirmaţii urîte. Am rămas surprins cînd am văzut ce a spus. Nu a fost nici o discuţie cu Rapidul. De unde să se ajungă la pretenţiile mele exagerate, cînd nu m-a întrebat nimeni nimic.

Aseară m-a sunat domnul Sichitiu şi mi-a spus că îşi cere scuze pentru cele spuse de Cristescu", a declarat Varga la Sport Total fm.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  17 Septembrie 2013, 14:00
Postat de scorpionul1923 pe 17 Septembrie 2013, 11:20

Daca ne-ar aprecia unul de teapa ta, abia atunci am fi avut probleme (si inca grave de tot). Hai fuguta la saivan ca ai facut cacareze pe aici :))

tu esti zero barat,un retarrdat !

argus
argus  •  17 Septembrie 2013, 13:12

E dse inteles! Nu poti trece, doar ca ai bani (daca-i are, si asta este o intrebare!) de la faceri, "topaind"din Loja Masonica (scuze celor ce fac parte din aceasta loja, discreti, fara a apare in public pe post de MAHALAGII, precum "colegul" Cristescu! Sa nu apreciezi un jucator precum Varga, este una, dar sa faci "misto"-ul de doi bani spunand ca "a jucat doar pe la nunti" este descalificant pt. "mason" (stiam ca de regula, sunt admisi oameni de cultura, dar se vede ca tot "banul, ochiul dracului "(pt. Cristescu, precizez ca este titlul unei nuvele ale lui I.Slavici) deschide orice "poarta". Sunt curios, oare dece "

scorpionul1923
scorpionul1923  •  17 Septembrie 2013, 11:20
Postat de avocatulreloaded pe 16 Septembrie 2013, 20:12

rapidistii sunt o nulitate ,mai ales badea dorian !

Daca ne-ar aprecia unul de teapa ta, abia atunci am fi avut probleme (si inca grave de tot). Hai fuguta la saivan ca ai facut cacareze pe aici :))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează