FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Situație incredibilă în care a ajuns un club din România! Suporterii au plătit jucătorii ca să vină de acasă să joace

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2017 12:34

Foresta Suceava se chinuie să termine acest sezon parcurs, în partea sa finală, cu mari dificultăţi. Veniţi, la mijlocul săptămânii trecute, în Bucureşti, pentru disputa cu Juventus, sucevenii au revenit acasă şi au participat, apoi, la un singur antrenament înaintea disputei cu Olimpia Satu Mare pierdută la scor, 0-4.

Cum mulţi dintre jucătorii echipei au abandonat finalul de sezon, suporterii au făcut chetă şi i-au chemat de acasă, pentru meciul cu Olimpia, pe Vraciu, Aeroaiei şi Grumezescu, fotbalişti care locuiesc în alte oraşe.

Susţinătorii ar fi plătit drumul, cazarea şi masa celor în cauză pentru ca aceştia să se afle pe teren în meciul cu gruparea din Satu Mare.

Preşedintele clubului sucevean, Andrei Ciutac, a dat asigurări că Foresta va onora meciul din ultima etapă, cu Dunărea Călăraşi, chiar dacă sucevenii vor alinia o echipă alcătuită, în mare parte, din juniori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  29 Mai 2017, 18:46
Postat de dinamo_fan pe 29 Mai 2017, 15:04

in vremurile bune un 0-4 sa intorcea dupa pauza daca te chema Foresta dar acum nu mai da nimeni bani sa iasa asa nazdravanii...

Cand te numesti FC Miau Miau, chiar si pescarii din Islanda Knattspyrnuffelag te pot invinge :)).

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Mai 2017, 15:04

in vremurile bune un 0-4 sa intorcea dupa pauza daca te chema Foresta dar acum nu mai da nimeni bani sa iasa asa nazdravanii...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează