FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL SNAGOV - RAPID 3-2

Sportul Snagov - Rapid 3-2 // Florin Manea dezvăluie numele unui fost campion cu FCSB care voia la Rapid + Cine face transferurile în Giulești

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 15:45

Rapid a pierdut meciul din deplasarea de la Sportul Snagov, ultima clasată în Liga 2 până astăzi, scor 2-3. Florin Manea, omul care se ocupă de transferuri în Giulești, a explicat prin ce filiere au ajuns jucătorii sub comanda lui Daniel Pancu. 

„Jucătorii au fost aduși pe mai multe filiere, au fost propuși și la club de anumiți impresari și s-a discutat pe care îi vom opri. Nu am fost totdeauna de acord cu toți care au venit, dar dacă majoritatea votează… Sunt eu, Daniel Pancu și Victor Angelescu care ne uităm la ei. Eu nu m-am băgat la cei din România pentru că nu știam foarte bine campionatul de aici. Astfel că am optat să aduc străini. 

Singurii români aduși de mine au fost cei cu care aveam contract. Aici mă refer la Amir Jorza, Ștefan Demici și Antonio Sefer. Din străinătate i-am adus pe Facundo Mallo, Mathias Roskopf, Tano Bonnin și Brighton Labeau. Pe ultimul mi l-a arătat Victor Angelescu, mi-a dat să aleg dintre doi, și l-am ales pe Labeuau. Cam așa au stat lucrurile, dar s-a lucrat în echipă. Acum mai sunt și greșeli”, a declarat Florin Manea pentru Prosport.

Vezi AICI clasamentul Ligii 2

Manea susține că la Rapid a vrut să vină și Paul Papp (29 de ani), fundaș care a jucat pentru FCSB în 2014-2015, iar în prezent e la Sivasspor: „Cu Papp am vorbit personal, vroia să vină la noi. Mi-a zis că dacă nu prinde ofertă în străinătate, îl interesează Rapid. De Szukala nu știu nimic și nu cred că era cazul, la fel și cu Vieira. S-a mai vorbit și cu Claudiu Herea, dar nu prin mine”.

După meciul pierdut cu Sportul Snagov, Daniel Pancu a lăsat de înțeles că mai mulți jucători i-au fost impuși în echipă. (Detalii AICI)

Vezi și:

Sportul Snagov - Rapid 3-2 // „Vine la Rapid!” » Anunțul despre Mircea Lucescu făcut de primar după înfrângerea giuleștenilor cu Sportul Snagov

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează