LIGA 2  ·  SPORTUL SNAGOV - RAPID 3-2

Sportul Snagov - Rapid 3-2 // „Vine la Rapid!” » Anunțul despre Mircea Lucescu făcut de primar după înfrângerea giuleștenilor cu Sportul Snagov

Duminica, 03 Noiembrie

Mircea Lucescu, fost antrenor la Rapid, a asistat la înfrângerea giuleștenilor cu Sportul Snagov, 2-3, ultima clasată din Liga 2. 

După meci, Mircea Lucescu, 74 de ani, a plecat de la stadion împreună cu primarul sectorului 1, Dan Tudorache, ambii fiind afectați de înfrângerea elevilor lui Daniel Pancu. 

Întrebat de reporteri dacă se va implica la Dinamo, Mircea Lucescu nu a dat niciun răspuns. A intervenit Dan Tudorache. „Vine la Rapid!”, a spus primarul, fără să dea detalii, potrivit Pro X.

Lucescu, liber de contract, este apropiat de Rapid, asistând la majoritatea meciurilor echipei giuleștene. Dacă vine la Rapid, echipă cu care a ieșit campion în 1999,  Lucescu ar coborî din nou în "B" după 40 de ani! A mai condus o formație din liga a doua la începutul carierei sale, pe Corvinul Hunedoara, club pe care l-a urcat în primul eșalon și pe care l-a transformat într-unul dintre cele mai tari din țară. 

Lucescu n-a mai antrenat din februarie 2019, când a plecat de la naționala Turciei. A mai antrenat la Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior și Zenit Sankt Petersburg.

Gazeta Sporturilor a scris de posibila revenire a lui Mircea Lucescu încă din septembrie, fiind dorit de primarul Dan Tudorache.

VEZI ȘI: 

 

Ce rușine! Rapidul pierde penibil cu ultima clasată, iar galeria e vulcan: „Mai bine plecați cu toții!” + Pancu, singurul aplaudat 

I-au fost impuși jucători lui Pancu? „Eu am răspuns de Rapid până acum o lună!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!OMV Petrom a oferit burse unor elevi din Moreni! Incredibil ce a făcut liceul cu banii

Libertatea

Comentarii (4)

liviuemil  •  03 Noiembrie 2019, 19:13

Cai verzi pe pereti !!!

rocky2  •  03 Noiembrie 2019, 18:59

Lucescu nu vine la nici o echipa din Romania, asa ca nu va mai caciuliti degeaba pe langa el!

jack_the_stripper  •  03 Noiembrie 2019, 17:12

Tudorache? Care Tudorache? A, ăla a cărui primărie n-a băgat niciun leu (și nicio vorbăbună...) pentru echipa care a luat numele celei desființate în toamna lui 2017... ;-)

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Curling

Campionatul European: Helsingborg

Eurosport
Program TV complet

Liga 1