FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL SNAGOV - RAPID 3-2

Sportul Snagov - Rapid 3-2 // „Vine la Rapid!” » Anunțul despre Mircea Lucescu făcut de primar după înfrângerea giuleștenilor cu Sportul Snagov

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 15:17

Mircea Lucescu, fost antrenor la Rapid, a asistat la înfrângerea giuleștenilor cu Sportul Snagov, 2-3, ultima clasată din Liga 2. 

După meci, Mircea Lucescu, 74 de ani, a plecat de la stadion împreună cu primarul sectorului 1, Dan Tudorache, ambii fiind afectați de înfrângerea elevilor lui Daniel Pancu. 

Întrebat de reporteri dacă se va implica la Dinamo, Mircea Lucescu nu a dat niciun răspuns. A intervenit Dan Tudorache. „Vine la Rapid!”, a spus primarul, fără să dea detalii, potrivit Pro X.

Lucescu, liber de contract, este apropiat de Rapid, asistând la majoritatea meciurilor echipei giuleștene. Dacă vine la Rapid, echipă cu care a ieșit campion în 1999,  Lucescu ar coborî din nou în "B" după 40 de ani! A mai condus o formație din liga a doua la începutul carierei sale, pe Corvinul Hunedoara, club pe care l-a urcat în primul eșalon și pe care l-a transformat într-unul dintre cele mai tari din țară. 

Lucescu n-a mai antrenat din februarie 2019, când a plecat de la naționala Turciei. A mai antrenat la Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior și Zenit Sankt Petersburg.

Gazeta Sporturilor a scris de posibila revenire a lui Mircea Lucescu încă din septembrie, fiind dorit de primarul Dan Tudorache.

VEZI ȘI: 

 

Ce rușine! Rapidul pierde penibil cu ultima clasată, iar galeria e vulcan: „Mai bine plecați cu toții!” + Pancu, singurul aplaudat 

I-au fost impuși jucători lui Pancu? „Eu am răspuns de Rapid până acum o lună!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
liviuemil
liviuemil  •  03 Noiembrie 2019, 19:13

Cai verzi pe pereti !!!

rocky2
rocky2  •  03 Noiembrie 2019, 18:59

Lucescu nu vine la nici o echipa din Romania, asa ca nu va mai caciuliti degeaba pe langa el!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Noiembrie 2019, 17:12

Tudorache? Care Tudorache? A, ăla a cărui primărie n-a băgat niciun leu (și nicio vorbăbună...) pentru echipa care a luat numele celei desființate în toamna lui 2017... ;-)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează