FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - DACIA UNIREA BRĂILA 5-2

Daniel Oprița, furios și după victoria categorică: „N-am pățit asta de când antrenez”

Daniel Oprița / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +18   FOTO
Daniel Oprița / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 13:34 / Actualizat sambata, 14 august 2021 14:56

Steaua București a învins-o categoric pe Dacia Unirea Brăila, scor 5-2, roș-albaștrii având punctaj maxim după primele trei etape. Tehnicianul Daniel Oprița a avut însă motive de nemulțumire după meci.

„Militarii” nu primiseră niciun gol până astăzi, iar Oprița și-ar fi dorit ca invincibilitatea să continue și după meciul cu echipa lui Florentin Petre. Realitatea din teren a fost însă alta. Apărarea Stelei a comis câteva gafe mari, iar Dacia Unirea Brăila a revenit de două ori pe tabelă.

Dinamovistul fascinat de noul stadion Steaua: „E altă lume aici, noi suntem departe”
STADION
Dinamovistul fascinat de noul stadion Steaua: „E altă lume aici, noi suntem departe”

Daniel Oprița: „Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat”

„Sunt mulțumit că am marcat cinci goluri, puteau fi mai multe. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat în apărare astăzi. N-am luat asemenea goluri de când antrenez. Le-am spus de atâtea ori jucătorilor că nu jucăm la ofsaid. 

Sunt foarte supărat pe jucători, pentru modul în care au tratat jocul pe fază defensivă. Voiam să nu luăm goluri, să avem tot zero în dreptul golurilor primite. Nu putem să aruncăm vina pe oboseală. În fotbal, dacă nu tratezi serios orice fază, jocul se schimbă. Le-am spus jucătorilor că trebuie să jucăm așa cum cere fotbalul”, a spus Daniel Oprița, la Digi Sport. 

Portarul Brăilei a marcat de la 70 de metri împotriva Stelei, golul a fost anulat

În minutul 8 al partidei dintre CSA Steaua și Dacia Unirea Brăila, a avut loc faza începutul de sezon din Liga 2. La scorul de 1-1, oaspeții au marcat un gol spectaculos, prin portarul Cristian Andrei, dar arbitrul Sorin Vădana a anulat reușita

Goalkeeperul Daciei Unirea Brăila a executat lung o lovitură de la 70 de metri de poarta adversă. Mingea a căzut în careul Stelei și l-a depășit pe portarul Raul Bălbărau și a intrat în poartă. 

+14 FOTO

Bucuria elevilor lui Florentin Petre a fost însă de scurtă durată. Arbitrul a anulat reușita lui Cristian Andrei, explicând că era vorba de o lovitură indirectă. Astfel, pentru că niciun alt jucător nu a atins mingea, golul nu a fost validat, iar Bălbărau nu a fost taxat pentru gafa sa uriașă.

VIDEO Robert Niță, ironic în disputa CSA Steaua - FCSB: „Mă bucur că am jucat la FC Nimeni, măcar nu am stat în tribună”

Citește și alte știri din Liga 2: 

FOTO Faza anului în Liga 2 » Portarul a marcat de la 70 de metri împotriva Stelei! Motivul pentru care golul de senzație a fost anulat

Steaua face spectacol în Liga 2! Scor-fluviu cu Dacia Unirea Brăila și punctaj maxim după trei etape

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (20)
hofer
hofer  •  14 August 2021, 20:27
Postat de ticbic pe 14 August 2021, 15:22

Clona lui Talpan poate sa castige si Uefa Champion League, ca in veci nu va avea drept de promovare in prima liga profesionista din Romania, conform legilor tarii si regulamentelor FRF si LPF din acest moment, daca nu se becalizeaza din nou! Asadar, umbla!!!

Nu trebuie sa joace in Liga 1, se poate si in Liga 2. Ei trebuie sa castige Cupa si atunci o sa joace international. Eci Beci!...

105662257060988
Eugen Qy  •  14 August 2021, 19:16
Postat de ticbic pe 14 August 2021, 15:22

Clona lui Talpan poate sa castige si Uefa Champion League, ca in veci nu va avea drept de promovare in prima liga profesionista din Romania, conform legilor tarii si regulamentelor FRF si LPF din acest moment, daca nu se becalizeaza din nou! Asadar, umbla!!!

Sa traim pana la anul ! Ce va fi vom vedea ! A da ca fiind SIGUR CEVA -ORICE, acum, in tara noastra, e o LOTERIE intreaga ! Nimic nu e sigur de azi pe maine, cum nu e sigur, nici macar cat va mai trai Stapanul echipei fc fcsberceni sau cum spune chiar el INSUSI (si inca in 3 TREI randuri diferite) echipa lui se numeste Fac Ce Spume becali EXACT asa a spus o data la televizor (se poate revedea) am ras de ma durea burta !!!

hristo8
hristo8  •  14 August 2021, 16:00

ticbix "dashteptul" ai aflat cate campionate a castigat Mourihno la barcelona? prea te dai "rotund" si esti brost bine.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează