FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - DACIA UNIREA BRĂILA 5-2

Steaua face spectacol în Liga 2! Scor-fluviu cu Dacia Unirea Brăila și punctaj maxim după trei etape

Steaua caută o nouă victorie în Liga 2 / Captură TV Telekom Sport
Steaua caută o nouă victorie în Liga 2 / Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 13:18 / Actualizat sambata, 14 august 2021 15:32

Steaua București nu are drept de promovare, dar face spectacol în liga secundă. Roș-albaștrii au ajuns la trei victorii în tot atâtea meciuri, după 5-2 cu Dacia Unirea Brăila, echipă antrenată de Florentin Petre.

În fața a aproximativ 2.000 de spectatori, Steaua a început ca din tun partida din această dimineață. Chipirliu a fost angajat excelent din corner, a apărut la finalizare și a deblocat tabela după doar patru minute. Avantajul n-a durat mult, pentru că Gabi Răducan, fosta mare speranță a lui Dinamo, a scăpat singur spre poarta „militarilor” și l-a învins fără emoții pe Bălbărău. 

Au urmat mai bine de 30 de minute de echilibru, în care trupa lui Florentin Petre a încercat să fie periculoasă pe contraatac. Brăilenii n-au mai găsit drumul spre poartă, a marcat însă același Chipirliu, atacant care traversează o formă remarcabilă în startul de sezon din Liga 2. 

După un autogol spectaculos semnat de Adrian Ilie, moment ce le-a mai dat speranțe oaspeților, steliștii s-au dezlănțuit și au tranșat partida în câteva minute

Steaua face spectacol în Liga 2 și are punctaj maxim după trei etape

Buhăescu, fostul atacant al lui FC Vaslui sau FC Argeș, a înscris simplu în minutul 57, pentru ca nou-intratul Huiban să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor în minutul 67. 

Steaua s-a jucat cu ocaziile până la final, a mai înscris o dată, prin același Huiban, și are punctaj maxim după trei etape. Ce nu are echipa Armatei e drept de promovare în Liga 1, astfel că fiecare victorie din campionat a echipei lui Oprița e presărată cu stropi de dezamăgire.

Daniel Oprița, furios și după victoria categorică: „N-am pățit asta de când antrenez”
CSA STEAUA - DACIA UNIREA BRĂILA 5-2
Daniel Oprița, furios și după victoria categorică: „N-am pățit asta de când antrenez”

CSA Steaua - Dacia Unirea Brăila 5-2

min.90: Gol Steaua, Huiban face „dubla” din apropiere. Dacia Unirea Brăila e șah-mat, roș-albaștrii obțin cea mai spectaculoasă victorie de la promovare. 
min.79: Bara o salvează pe Dacia Unirea Brăila de la încasarea golului cinci. Gabriel Răducan a deviat nefericit spre propria poartă, stâlpul din stânga l-a salvat pe Cristian Andrei. 
min.67: GOL Steaua. Nou-intratul Dragoș Huiban își trece la rândul său numele pe lista marcatorilor, după un nou moment de visare al defensivei oaspeților.  
min.57: GOL Steaua! Echipa lui Daniel Oprița reevine rapid în avantaj, la doar trei minute după ce fusese egalată de Dacia Unirea Brăila. Ofensiva stelistă a taxat erorile apărării Brăilei, iar Vasile Buhăescu a fost omul potrivit la momentul potrivit, trimițând mingea cu capul în poarta lăsată liberă de goalkeeper-ul oaspeților. Imediat după gol, Buhăescu e înlocuit cu Dragoș Huiban.
min.54: GOL Dacia Unirea Brăila. Oaspeții egalează din nou după ce au fost conduși. Stelistul Adrian Ilie e neinspirat în duelul cu Taciuc și își trimite mingea în proprie poartă, derutându-l pe Bălbărău, care ieșise să-l întâmpine pe mijlocașul brăilean.
min.46: A început repriza secundă. Daniel Oprița îl scoate pe Răsdan și îl trimite în teren pe Stephan Drăghici

Faza anului în Liga 2 » Portarul a marcat de la 70 de metri împotriva Stelei! Motivul pentru care golul de senzație a fost anulat
CSA STEAUA - DACIA UNIREA
Faza anului în Liga 2 » Portarul a marcat de la 70 de metri împotriva Stelei! Motivul pentru care golul de senzație a fost anulat

Pauză pe stadionul „Steaua”. Roș-albaștrii sunt în avantaj, 2-1, după „dubla” lui Chipirliu. 
min.44: GOL Steaua! Roș-albaștrii revin în avantaj chiar înainte de pauză. Remus Chipirliu înscrie cu exteriorul, la colțul lung, de la marginea careului.
min.39: Schimbare în tabăra lui Daniel Oprița. Iese Deian Beța, accidentat la glezna dreaptă, intră Mihăescu.
min.38: Chipirliu șutează spectaculos de la mai bine de 20 de metri, portarul Cristian Andrei plonjează și respinge mingea în corner.
min.30: Același Chipirliu, cel mai activ om al steliștilor, pătrunde în careu, dar finalizează defectuos din unghi. Mingea se oprește în înaltul peluzei din Ghencea. 
min.17: Roș-albaștrii trec peste momentele de ezitări din defensivă și se instalează din nou în jumătatea adversă. 
min.8: Scene incredibile pe stadionul Ghencea! Cristian Andrei, portarul Brăilei, execută o lovitură liberă de la 70 de metri de poarta roș-albaștrilor. Mingea îl derutează pe Bălbărău, intră în plasă, însă arbitrul Sorin Vădana anulează golul. În mod corect, fiindcă portarul Brăilei a trimis spre poartă din lovitură liberă indirectă.
min.5: GOL Brăila! Oaspeții egalează imediat. Gabriel Răducan, atacant care a prins un meci pentru Dinamo în Liga 1, scapă singur cu Bălbărău și îl execută fără emoții pe goalkeeper-ul stelist.
min.4: GOL STEAUA! Deschidere rapidă de scor. Atacantul Remus Chipirliu e găsit excelent cu o pasă trimisă din corner, apare la finalizare și trimite în poartă din 12 metri.
min.1: A început partida din Ghencea!

CSA Steaua - Dacia Unirea Brăila, echipe de start 

CSA Steaua: Bălbărău - Oroian, Walace, Beța, Ilie - Răsdan, Bărbulescu, Băjenaru, Pacionel - Buhăescu, Chipirliu
Antrenor: Daniel Oprița

Dacia Unirea Brăila: Cr. Andrei - Pătlăgică, Paliu, Stănciulescu, Șandru - Taciuc, Lungu, Ioniță, Cocîrlă - Stănescu, Răducan
Antrenor: Florentin Petre

Stadion: Ghencea
Arbitru: Sorin Vădana / A1: Alexandru Vodă / A2: Constantin Mihai Cantemir

Etapa #3 din Liga 2 » Petrolul, victorie lejeră în ultimul meci al rundei! Clasamentul + rezultatele complete
ETAPA 3
Etapa #3 din Liga 2 » Petrolul, victorie lejeră în ultimul meci al rundei! Clasamentul + rezultatele complete

VIDEO Robert Niță, ironic în disputa CSA Steaua - FCSB: „Mă bucur că am jucat la FC Nimeni, măcar nu am stat în tribună”

Citește și alte știri din Liga 2: 

Burleanu mută Federația în era Cooperativei! FRF legitimează un truc controversat din anii '90: două cluburi au profitat deja

FOTO „Groaznic!” » Gafă imensă în primul meci al etapei din Liga 2

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (97)
iri_
iri_  •  15 August 2021, 06:20
Postat de mike59 pe 14 August 2021, 14:17

Armata are echipa de fotbal profesionist. Vrem în Europa, dar să fie ca în comunism. Echipă finanțată din bani publici, pentru a satisface ambiția unora. Dacă nici de data asta n-o să le convină de viitorul acționar, nicio problemă, armata mai fabrică o steluță. Vorba aia, doar nu le dăm degeaba 2% din PIB. Tot să facem la echipe, dacă tot nu ne întreabă nimeni cum cheltuim bugetul. MIG-urile pot să cadă, echipă să avem...

Primaria Sector 1, care finanteaza si Rapidul printre altele, stiu ca ai sa ai un soc, dar tot din bani publici are bugetul. Chiar daca e buget local, orice buget local de primarie este sustinut si completat si din bugetul statului. Cauta legea daca nu ma crezi...

talpaiadului
talpaiadului  •  14 August 2021, 21:08

N-am vazut meciul, voi incerca sa-l gasesc in reluare pe net. Oricum, un rezultat excelent, CSA merge brici si asta nu poate fi decat de bun augur, victoriile genereaza victorii. Bravo echipei, bravo antrenorului, bravo suporterilor, sper ca si conducerea sa se ridice la nivelor celor deja mentionati si sa apuce de treaba pentru a rezolva problema dreptului la promovare.

pontus_euxinus
pontus_euxinus  •  14 August 2021, 18:48

*** din fața TV-ului. Steaua și-a recăpătat strălucirea, fără becalioți, memei și toată șleahta de cocalari pentru care fotbalul înseamnă semințe și bale la gură. Pe stadion vin oameni decenți, vin familii, cu un nivel ridicat și care își asumă un drum lung, o pasiune veche, care pun suflet și se bucură de orice moment, pentru că STEAUA a revenit! Numai cei care stau în Ghencea, Drumul Taberei și imprejurimi simt spiritul adevărat al STELEI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează