FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - DINAMO

Steaua - Dinamo a început deja! Golgeterul „militarilor” face declarații tari: „E ca pe vremuri! Nu m-am bucurat că au prins play-off-ul”

Bogdan Chipirliu i-a pus gând rău lui Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Bogdan Chipirliu i-a pus gând rău lui Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 10:15 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 10:48

Bogdan Chipirliu, 30 de ani, golgeterul celor de la Steaua, e cu încrederea la cote maxime înaintea derby-ului cu marea rivală Dinamo, în fața căreia vrea să marcheze din nou, așa cum a făcut-o și în sezonul regulat, la victoria „militarilor” de pe Arena Națională, 2-1.

  • CSA Steaua - Dinamo se joacă marți, 19 aprilie, de la ora 19:00, liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport 1.

„Chipi-Gol”, așa cum e alintat de suporterii roș-albaștrilor, recunoaște că nu s-a bucurat prea tare în momentul în care Dinamo s-a calificat în play-off-ul ligii secunde și spune că percepe acest derby „ca pe vremuri, când toată lumea vorbea despre meci cu o săptămână înainte”.

Bogdan Chipirliu: „Nu pot să zic că m-am bucurat că a prins Dinamo play-off-ul”

„Nu contează când e pus meciul cu Dinamo. Poate fi fixat în orice zi a săptămânii, la orice oră. Noi trebuie să fim pregătiți. 

Nu pot să zic că m-am bucurat că au prins play-off-ul, dar nici nu-mi pare rău. Vom mai juca două meciuri cu ei, sunt convins că vor fi frumoase, cum a fost cel de pe Arena Națională. Mă aștept să vină foarte multă lume la meci. Ne dorim să facem suporterii fericiți, știu că e un meci foarte important pentru ei.

E ca pe vremuri când, cu una-două săptămâni înainte de un Steaua - Dinamo sau Dinamo - Steaua, toată lumea vorbea de meci. Eu sper că vom termina pe unul dintre primele două locuri. Mi-ar părea rău să fim pe 1 și să nu putem urca în Superligă. La final, fiind în România, mă aștept la orice, dar mai e până atunci, mai sunt opt etape”, a spus Chipirliu, conform paginii de Facebook AS 47

Detaliul remarcat după ultimul meci al lui Dinamo: „Lumea credea că în fotbalul românesc nu mai există așa ceva”
DINAMO
Detaliul remarcat după ultimul meci al lui Dinamo: „Lumea credea că în fotbalul românesc nu mai există așa ceva”

E o bucurie imensă ca pentru al doilea an consecutiv să fiu cel mai bun marcator al Stelei și al campionatului... Mi-aș dori să revin și să joc în prima ligă, dar mai mult aș vrea s-o fac cu Steaua. Sunt condiții bune, avem suporteri în spate.

Urmează două partide dificile, ambele acasă, cu Poli Iași și Dinamo. Noi mergem la victorie și vedem după.

- Bogdan Chipirliu, atacant Steaua București

Ovidiu Burcă: „Facem tot ce ne stă în putință pentru a câștiga în Ghencea”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, își face deja planuri pentru derby-ul cu Steaua, de runda viitoare.

„Acum pot să vorbesc despre meciul cu Steaua. Avem o săptămână lungă în față. Ne așteaptă un derby. La Dinamo nu există meciuri amicale, meciuri contra unor echipe slabe sau unor echipe mai bune. 

Dar, ținând cont de tradiție și de dorința asta incredibilă a suporterilor, vom face tot ce ne stă cu putință pentru a merge în Ghencea și a câștiga”, a concluzionat Burcă, după victoria cu Oțelul de duminică. 

VIDEO Leo Grozavu, declarații înainte de ciocnirea Steaua - Poli Iași

Citește și alte știri din Liga 2: 

FOTO Detaliul remarcat după ultimul meci al lui Dinamo: „Lumea credea că în fotbalul românesc nu mai există așa ceva”

Spectacol total în etapa #3 de play-out din Liga 2: 23 de goluri înscrise în 6 meciuri și o mare surpriză la Slobozia!

VIDEO Ovidiu Burcă e gata pentru derby-ul cu Steaua: „Acum pot să vorbesc și despre asta. Vom merge în Ghencea să câștigăm!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  12 Aprilie 2023, 08:47
Postat de istet10 pe 10 Aprilie 2023, 14:50

? Pai acolo se afla echipele alea, in B? Ce titluri a luat CSA din 2017 , dela infiintare? Dinamo are cu ce se lauda. Ceilalti nu.

pai CSA au fost campioni pe sate.. :D

istet10
istet10  •  10 Aprilie 2023, 23:58
Postat de steauaefcsb pe 10 Aprilie 2023, 15:34

Chipirliu nici acum nu stie ca la anul va juca tot in B???? Vai de capul lui! Ori e prea prost,ori cineva il minte bine de tot!

E limitat. Spune ca e sigur ca face ceva conducerea pt promovare , dar nu s-a auzit de nici un demers pt o asociere.

steauaefcsb
steauaefcsb  •  10 Aprilie 2023, 15:34

Chipirliu nici acum nu stie ca la anul va juca tot in B???? Vai de capul lui! Ori e prea prost,ori cineva il minte bine de tot!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează