FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA BUCUREȘTI

Fanii Stelei, comunicat după declarațiile date de Florin Talpan: „Nu avem un scop din a ridica pe brațe eroi de conjunctură” + „Propunerea de modificare a Legii Sportului nu este rezultatul muncii unui singur angajat al clubului Steaua”

Asociația Steliștilor 47 (AS 47) a emis un comunicat, în urma declarațiilor date de Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, astăzi, conform cărora oficialul roș-albaștrilor a fost cel care a propus modificarea Legii Sportulu
Asociația Steliștilor 47 (AS 47) a emis un comunicat, în urma declarațiilor date de Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, astăzi, conform cărora oficialul roș-albaștrilor a fost cel care a propus modificarea Legii Sportulu

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 15:49 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 16:15

Asociația Steliștilor 47 (AS 47) a emis un comunicat, în urma declarațiilor date de Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, astăzi, conform cărora oficialul roș-albaștrilor a fost cel care a propus modificarea Legii Sportului, pentru ca trupa din Ghencea să poată promova în Superliga. 

„Steaua poate participa în Liga 1 din această vară!” » FRF, răspuns pentru GSP cu privire la propunerea de schimbare a Legii Sportului inițiată de Vasile Dîncu
DISCUȚIE
„Steaua poate participa în Liga 1 din această vară!” » FRF, răspuns pentru GSP cu privire la propunerea de schimbare a Legii Sportului inițiată de Vasile Dîncu

Fanii „militarilor” au spus că acest proiect nu este rezultatul muncii unui singur angajat, dar și că aceștia nu acționează în mod personal, aluzie la faptul că Florin Talpan a precizat că „unii vor să pună mâna pe clubul ăsta”. 

Fanii Stelei reacționează după declarațiile lui Florin Talpan: „Nu avem un scop din a ridica pe brațe eroi de conjunctură”

Propunerea de modificare a Legii Sportului nu este rezultatul muncii unui singur angajat al clubului Steaua. Nu avem un scop din a ridica pe brațe eroi de conjunctură, unicul scop al nostru este binele Stelei. „Vrem Steaua în A” și vom continua să facem toate demersurile pentru a atinge acest obiectiv într-un cadru moral și legal. Așadar, comunicarea va fi permanent deschisă cu toți cei care urmăresc același lucru.

Ne dorim un discurs consecvent din partea tuturor celor implicați. Ne bucurăm, iată, chiar și acum când varianta de modificare a Legii Sportului este acceptată drept oportună chiar și de către sceptici și sperăm că în viitor nu se vor mai irosi prețioase resurse materiale și de timp cu variante care aparțin fantasmagoriei și nu realului. Precum cele care dădeau drept unică variantă schimbarea regulamentelor FRF. 

Nu acționăm în nume personal. Nu ne interesează laude, recompense sau beneficii financiare, locul nostru a fost și va fi în Peluza Sud. Mai mult, ultimul lucru pe care îl dorim este ca personaje cu iluzii de grandoare să ajungă să aibă putere de decizie și să deturneze, în orice fel, acest demers legitim la care toți punem umărul. Beția dată de iluzia puterii este un efect secundar de care trebuie să ferim Steaua cu orice preț. Steaua nu este și nu va fi accesoriul unui singur om, indiferent de numele lui. Steaua înseamnă glorii, înseamnă tradiție, palmares și suporteri.

Întâlnirea care a avut loc marți la Stadionul Steaua a fost inițiativa AS47 de a aduce în aceeași încăpere trecutul, prezentul și viitorul. Toate la fel de importante pentru orice club de anvergura Stelei. Au participat foști mari fotbaliști, factori de decizie din zona politică relevantă, reprezentanți ai mediului de afaceri cu interes real în ceea ce înseamnă binele Stelei. Clubul a fost invitat spre participare și a trimis la întâlnire persoanele pe care conducerea administrativă le-a considerat a fi relevante. Considerăm că întâlnirea a fost un real succes, un important punct de plecare, și ea va avea o ciclicitate menită să păstreze strânse legăturile formate până în momentul în care obiectivele comune vor fi atinse.

AS47 înseamnă Peluza Sud Steaua și vom fi mereu voluntari în slujba Stelei.

-comunicat AS 47

VIDEO. Anghel Iordănescu, după Steaua - Poli Iași 2-2: „Nu știu cât interes există pentru promovarea Stelei în Liga 1”

Citește și: 

Mesaj tranșant după inițiativa lui Dîncu: „Legea Sportului trebuia dată încă din anii '90! Nu sunt tot bani publici? Adică Primăriile au voie și Ministerele nu au voie?”

Lăcătuș e convins: „În acel moment, suporterii adevărați vor veni lângă Steaua!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
John.Wick
John.Wick  •  14 Aprilie 2023, 20:58
Postat de observator_federal pe 13 Aprilie 2023, 18:46

Băi, să-i spuneți sărut mâna lui Talpan, că s-a luptat singur cu sistemul mafiot din fotbalul nostru și s-a expus batjocurii și amenințărilor. Ajutați-l măcar, dacă de recunoștință nu sunteți capabili (sau nu aveți voie?)

*** colonel e *** de toți steliștii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Razvanescu7979
Razvanescu7979  •  14 Aprilie 2023, 15:03

Ceaușescu a înviat , a înviat beleaua Și acuma da decret , promovează steaua

istet10
istet10  •  13 Aprilie 2023, 21:10

Vai, ce rusinos! Ce o sa creada lumea? Ca Talpan asta e un mascaric? Ba, orice curte care se respecta punea bufonul la loc de cinste!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează