FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA SLOBOZIA - STEAUA 1-1

Peluza Sud continuă războiul cu Helmuth Duckadam » Mesajul DUR afișat împotriva „Eroului de la Sevilla”

Ultrașii Stelei l-au atacat pe Helmuth Duckadam / FOTO: GSP
Ultrașii Stelei l-au atacat pe Helmuth Duckadam / FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 19:12 / Actualizat duminica, 22 august 2021 19:36

Ultrașii Stelei din Peluza Sud a Stelei n-au rămas datori și l-au taxat pe Helmuth Duckadam pentru ultimele declarații rostite de „Eroul de la Sevilla”.

Aproximativ 500 de suporteri steliști au însoțit astăzi echipa lui Daniel Oprița la Slobozia, acolo unde „militarii” au remizat cu Unirea, scor 1-1. Aceștia și-au adus aminte de ultimele afirmații ale lui Duckadam, care a spus că e din nou fanul FCSB-ului după aducerea lui Edi Iordănescu. Ultrașii l-au atacat pe cel care a apărat 4 penalty-uri în finala CCE din 1986, afișând un mesaj dur:

„Fost portar, vândut mănuși / Vând suflet, negociabil”, a fost banner-ul afișat de ultrașii de la „Sud”.

Helmuth Duckadam a plecat în iunie 2020 de la echipa roș-albastră, după 10 ani într-o funcție onorifică în conducerea clubului lui Gigi Becali.

Chiajna câștigă categoric și e noul lider din „B!” Rezultatele complete ale rundei + clasamentul
ETAPA #4
Chiajna câștigă categoric și e noul lider din „B!” Rezultatele complete ale rundei + clasamentul

Helmuth Duckadam: „Țin iar cu ei! CSA Steaua e nou-înființată”

Numirea lui Edi Iordănescu (43 de ani) ca antrenor principal la FCSB l-a entuziasmat pe Helmuth Duckadam (62), legenda Stelei.

Încrezător în posibilitatea ca Edi Iordănescu să facă o figură frumoasă pe banca celor de la FCSB este Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine al clubului patronat de Gigi Becali.

„Până acum 3 zile, țineam doar cu UTA. De două zile, de când a venit Edi, țin și cu FCSB. N-am nicio legătură cu CSA Steaua. E o echipă nou-înființată. Eu știu cine a continuat, eu am fost în Europa cu fosta Steaua, actuala FCSB. 

Cred că e cel mai mare transfer pe care l-a făcut Gigi Becali în ultimii ani. Sunt convins că dacă Gigi se va ține de cuvânt FCSB devine favorită la titlu”, a declarat Duckadam în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Eu am spus întotdeauna că FCSB este continuatoarea, nu a retrogradat niciodată. Am fost cu FCSB, pe atunci Steaua, în cupele europene. Eu știu cum ne-au privit cei de afară, cum îi privește UEFA pe cei de la FCSB acum. Eu nu mai înțeleg nimic. 
- Helmuth Duckadam

VIDEO Robert Niță, ironic în disputa CSA Steaua - FCSB: „Mă bucur că am jucat la FC Nimeni, măcar nu am stat în tribună”

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Prezentarea noului echipament adâncește ruptura de la CSA Steaua: „Nicăieri și NICIODATĂ n-am văzut așa ceva!”

FCSB a pierdut un jucător de top! Iordănescu: „Nu intră în calcule pentru meciul cu Sepsi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
maldini_1986
maldini_1986  •  23 August 2021, 17:41
Postat de csanuesteaua pe 22 August 2021, 21:53

Vai de capul lor, nici nu l-au prins jucand si isi permit si ei sa jignească. Oricum, ursul merge cainii latra. Pentru aia care zic ca csa e continuitoarea Stelei, visati in continuare.

Vai de capu' tau de mos ***, esti atat de incult ca nu stii nici istoria minima a Stelei, auzi la el "csanuesteaua", ba *** CSA Steaua a avut denumirea asta intre anii 1961-1998 (!) *** ori ai maxim 14 ani. Ce aer de superioritate din nimic ai *** chiar daca ciobanu' tau a pierdut: marca notorie, numele, sigla, palmaresul pana in '98 si tot ce are legatura cu Steaua Bucuresti. Du-te si *** la palat sau Mogosoaia-Berceni si nu mai fa pe interesantu' atat cu *** ta de clonda infiintata in 2003!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chronic
chronic  •  23 August 2021, 09:17

cand fcsb jignea legende nu era ok. dar cand csa o face, e ok. adevarul e unul, astia de n-au apucat sa cerseasca de la becali, s-au dus la csa. daca becali le cotiza, pentru toti fcsb era steaua.

fibra
fibra  •  23 August 2021, 08:06

Asa se comporta cei educati cu doua clase mai mult decat trenul.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează