FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

Suspectul Buia » Un nou meci dubios în LigaB: FC Maramureş - Poli 0-5

Romulus Buia.
Romulus Buia.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 21:15

Etapa intermediară din Liga a II-a a debutat ieri cu un rezultat dubios pentru pariuri în Liga a II-a.

Poli Timişoara s-a impus la scor, cu 5-0 (2-0), în deplasare, la Baia Mare, la capătul unui meci pigmentat cu toate ingredientele specifice unor astfel de confruntări suspecte: goluri multe, trei eliminări (două pentru Baia Mare, în minutele 20 şi 34), un penalty ratat de bănăţeni, la 4-0, şi cote live extrem de importante pentru diferiţi parametri.

Surse din Baia Mare susţin că suspectul de serviciu ar fi antrenorul băimărenilor, Romulus Buia. Fostul fotbalist al lui Poli anticipa încă dinaintea partidei o victorie a oaspeţilor: "Poli sigur vine să ne bată după ce a pierdut derby-ul cu UTA".

Şi încă o explicaţie a unui cunoscător al fenomenului pariuri: "Se întrunesc condiţiile aranjementului, timişorenii fiind neplătiţi de 3 luni şi fără drept de promovare".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
mihaienache
mihaienache  •  21 Iunie 2012, 17:14

le stie bine de tot romica nu va faceti griji de genu asta el era combinator de pe vremea cand dadea cu piciorul in varza:)))

lorinlap
lorinlap  •  02 Mai 2012, 20:30
Postat de hodoni pe 27 Aprilie 2012, 18:07

Banateni ! , nu mai cititi ziarele m,iticilor , dezinformeaza intentionat ...auzi penalty ratat . Daca POLI era in liga I acum cu formatia care a avut-o anul trecut avea 20 puncte avans ...vai de voi .

Prietene, nu le citim, facem misto de ei. Noi avem ziarul nostru Fotbal Vest. Este singurul pe care-l citesc cu placere. Balamucu asta ii doara asa sa mai radem putin de prostia lor. Stiati ca Steaua echipa fanion al romaniei este pe locul 76 in clasamentul cluburilor. Poli Timisoara este pe 164 dupa CFR locul 100 si Dinamo 125. Noi nici nu participam la fotbalul din cupele europene si Liga 1 si tot suntem a 4 echipa in clasamentul UEFA. Daca am fi participat probabil eram cei mai bine clasati. Ei vezi asta nu este VOIE: Salut

hodoni
hodoni  •  27 Aprilie 2012, 18:07

Banateni ! , nu mai cititi ziarele m,iticilor , dezinformeaza intentionat ...auzi penalty ratat . Daca POLI era in liga I acum cu formatia care a avut-o anul trecut avea 20 puncte avans ...vai de voi .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează