FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

TAS a suspendat decizia FRF în ceea ce o privește pe CSA Steaua! Veste de ultim moment venită de la Lausanne

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a suspendat decizia Comisiei de Recurs a FRF în ceea ce privește pedeapsa primită inițial de CSA Steaua / foto: GSP
Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a suspendat decizia Comisiei de Recurs a FRF în ceea ce privește pedeapsa primită inițial de CSA Steaua / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 16:15 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 23:08

Veste de ultim moment în Liga 2: Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a suspendat decizia Comisiei de Recurs a FRF în ceea ce privește pedeapsa primită inițial de CSA Steaua, aceea de a evolua patru meciuri departe de București ca urmare a incidentelor reprobabile din derby-ul cu Dinamo.

Miercuri, cu doar câteva ore înaintea „restanței” pe care Steaua o dispută la Mioveni, în compania Unirii Constanța, TAS a anunțat că suspendă decizia dictată de forul din cadrul FRF. 

Daniel Oprița, suspendat de FRF din cauza declarațiilor scandaloase de la derby-ul cu Dinamo
CSA Steaua
Daniel Oprița, suspendat de FRF din cauza declarațiilor scandaloase de la derby-ul cu Dinamo

TAS a suspendat decizia FRF: Steaua poate reveni în „Templu”

Cea de-a treia partidă pe care roș-albaștrii sunt obligați să o joace departe de Capitală se va disputa tot la Mioveni, cum era stabilit, însă, până când TAS va judeca speța, formația lui Daniel Oprița poate reveni în Ghencea.

„Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a suspendat decizia Comisiei de Recurs a Federației Române de Fotbal, până la soluționarea pe fond a apelului

Considerându-se nedreptățit de sancțiunile comisiilor federale, dar și de modul de interpretare a regulamentelor disciplinare, Clubul Steaua București s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv, în urmă cu două zile”, au anunțat „militarii”, conform paginii oficiale de Facebook. 

TAS a suspendat decizia FRF în ceea ce o privește pe CSA Steaua! Veste de ultim moment venită de la Lausanne
Decizia anunțată azi de TAS

De aici se desprind trei scenarii: 

  • TAS nu judecă speța până la meciul cu Oțelul Galați de pe 25 octombrie: în acest caz, trupa lui Oprița poate evolua în Ghencea, decizia FRF fiind suspendată de forul elvețian
  • Cazul e judecat de TAS, iar roș-albaștrii au câștig de cauză: evident, Steaua - Oțelul se joacă în Ghencea
  • CSA Steaua nu are sorți de izbândă la TAS, iar meciul cu Oțelul se dispută la Mioveni

Derby-ul CSA Steaua - Dinamo, marcat de violențe și huliganism

Derby-ul dintre Dinamo și CSA Steaua, disputat pe Arena Națională pe 9 septembrie, a fost marcat de incidente violente. Scandalul la derby-ul dintre Dinamo și CSA Steaua, scor 1-2, a început cu mai bine de 40 de minute înaintea startului și a continuat la pauză, cu scene de-a dreptul șocante.

Citeșțe și alte știri din Liga 2:

Daniel Oprița, suspendat de FRF din cauza declarațiilor scandaloase de la derby-ul cu Dinamo

ANALIZĂ GSP Dinamo e în criză! Capitolul la care trupa lui Burcă e repetentă în acest sezon

EXCLUSIV Mihai Iosif, negocieri avansate pentru revenirea pe bancă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
Supersonick13
Supersonick13  •  14 Octombrie 2022, 15:33
Postat de HadesStar pe 12 Octombrie 2022, 17:42

Intreaba la Dinamo si la Jandarmerie .. Cat despre banii de la TAS nu mai plange dupa ei cat timp nu plangi dupa banii pe care FC Rahova/Jilava ii are de platit Statului Roman (si primariei Capitalei)

Unde ai tu decizia ca fcsb are de dat bani sau vorbesti din povesti cu zmei si feti frumosi tipic csa -sist

cristid.
cristid.  •  13 Octombrie 2022, 09:45

Inca o data se dovedeste ca tot ce inseamna fotbalul romanesc e dominat si partial condus de becali. Primim cele mai dure sanctiuni, nu ni se da drept de promovare, intreaga presa e impotriva noastra. Multumim TAS si *** FRF! Inainte Steaua, inainte Sud!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

freddy
freddy  •  13 Octombrie 2022, 09:23
Postat de Catalynn___ pe 12 Octombrie 2022, 22:22

Chiar așa bre, întreabă lumea pe aici: FC fcsb când va juca pe Stadionul Steaua!? :-))) Ca na belea, TASul a dat calendarul peste cap. :-))) Și încă ceva, tangential: la fel întreabă lumea cum de echipa lu’ Mache, FC fcsb 3 adică, deși e din Constanta după nume, primește bani publici de la Județul Ilfov (ca mă gândesc ca nu și-au imprimat numele respectiv pe tricouri doar pe ochi frumoși, nu!?). Ca nu e fcsbist sa nu se bată cu pumnul in piept ca ne-a jjijji nu ia bani de la stat. Nu ia, dar văd ca juniorii fcsbiti exilați la Clinceni iau … Cum asa mă!? :-))) Stai ca poate te ajuta Dino, însă cred ca e prea supărat sa mai intre pe aici, el ca și tine (și cred ca și FRF) fiind convins ca Steaua nu va merge la TAS nici măcar atunci când are 99% șanse sa câștige. :-)))

Baaaaa!!! Deschide ochii!!!! "Uite-te-n jur!" :))) Lasa FCSB sau CSA!!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează