FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

UPDATE Gabriel Torje a reziliat cu Dinamo și s-a înțeles cu Farul

Gabriel Torje (32 de ani) s-a hotărât și va pleca de la Dinamo, foto: Imago
Gabriel Torje (32 de ani) s-a hotărât și va pleca de la Dinamo, foto: Imago

Articol de , - Publicat joi, 02 iunie 2022 16:15 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 16:30

Gabriel Torje (32 de ani) s-a hotărât și va pleca de la Dinamo. Mijlocașul va rămâne însă în Liga 1, după ce s-a înțeles cu Farul Constanța.

Gabriel Torje s-a numărat printre dinamoviștii nehotărâți. Inițial, mijlocașul le-a transmis conducătorilor că ia în calcul să rămână la echipă și în liga secundă, dar astăzi s-a răzgândit. 

Cosmin Matei, primul care a scăpat din „haită” » A fost prezentat oficial la un club din Liga 1
Dinamo
Cosmin Matei, primul care a scăpat din „haită” » A fost prezentat oficial la un club din Liga 1

UPDATE 16:15 » Torje s-a înțeles cu Farul lui Gică Hagi

După despărțirea de Dinamo, Torje va semna cu Farul, notează digisport.ro. Mijlocașul va reveni astfel sub comanda lui Gică Hagi, antrenorul care l-a promovat în Liga 1, la Poli Timișoara, în sezonul 2006-2007. 

Cînd Torje abia împlinise 16 ani, a fost chemat la prima echipă a lui Poli. Hagi i-a oferit debutul în Liga 1 şi i-a prezis că va ajunge mare.  

Gabriel Torje a reziliat cu Dinamo

Din informațiile Gazetei, Torje se va despărți în următoarele ore de clubul alb-roșu. Conducerea „câinilor” avea alte planuri, ar fi vrut să îl aibă alături și în liga secundă, dar va accepta decizia.

 „Torje a ajuns la club și vom semna rezilierea”, au confirmat oficialii lui Dinamo pentru GSP.RO.

Gabriel Torje avea un salariu pe care Dinamo l-ar fi putut suporta și după retrogradare. Mijlocașul câștiga 3.000 de euro lunar. Cu bonusuri, suma primită ar fi putut ajunge la 5.000 de euro/lună.

Pleacă și Alexandru Răuță

Vor fi zile pline la sediul lui Dinamo. Din informațiile Gazetei, nici Alexandru Răuță (29 de ani) nu va rămâne în Ștefan cel Mare. Mijlocașul central devine liber de contract în această vară și deja poartă discuții cu mai multe formații din Liga 1.

Astăzi, „câinii” au mai pierdut în mod oficial un om de bază. Cosmin Matei a fost prezentat la Sepsi. 

Dinamo, în modul economic. Salarii de 2.500 € în Liga 2

Începând cu noul sezon, dinamoviștii vor avea o medie salarială situată în jurul sumei de 2.500 de euro pe lună.

„Trebuie să vedem bugetul de venituri pentru sezonul viitor pentru a face și bugetul de cheltuieli. Vor fi salarii mici, cu bonusuri de performanță. Din drepturile TV am pierdut 1,3 milioane de euro, în divizia secundă vom avea între 30.000 și 80.000 de euro", au transmis șefii clubului.

VIDEO Novak Martinovici plânge după retrogradarea lui Dinamo: „Mare păcat! E pierdere și pentru campionat”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV A devenit tată pentru a doua oară și transmite că vrea să rămână la Dinamo: „Aștept discuția cu cei din conducere”

ANALIZĂ GSP Apocalipsa e doar în România! Niciun campionat din Europa n-a pățit asta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
creeperno807
creeperno807  •  02 Iunie 2022, 22:41

Lasa-i pe olteni, astia si dupa 100 de ani se vor plange de netoiu

catalin.palcu
catalin.palcu  •  02 Iunie 2022, 20:37
Postat de sdaniel1972 pe 02 Iunie 2022, 19:36

Ce sa caute asta acolo??? Ii da ala 2 suturi in c.r, marele si genialul rege -intre ghilimele rege, al bet....! Sa vindut si asta pe 5 lei... Na? DDBISTILOR-DISTRUGATORII CRAIOVEI, CUM E??? SI SPER CA O SA VA FIE SI MAI RAU, SPERAM!!! POLITELE SE PLATESC, TIMPUL LUCREAZA, PUPATI L PE NETOIU HAN...LOR! NU UITA NIMENI!!! PRIVITI IN SUS, DAR IERTARE NU VETI AVEA!!!

In ce fel a distrus DDBul Craiova?? Intelegi ca DDB e infiintat in 2018 iar voi ati fost dezafiliati in 2011? Daca te referi la episodul cu Netoiu, ala a fost in 2001, nu vad legatura cu retrogradarea voastra 10 ani mai tarziu. V-a terminat Mititelu pe voi, nu Dinamo! PS: nu avem nevoie noi de iertarea voastra.

sdaniel1972
sdaniel1972  •  02 Iunie 2022, 19:38
Postat de rapid_bihor pe 02 Iunie 2022, 17:50

Il cam inteleg pe Torje. Tot sezonul a fost cam singurul om care a luat meciurile in serios si chiar a muncit sa salveze echipa in timp ce restul isi bateau joc la propriu. Mai are maxim 4 ani de fotbal, de ce sa ramana sa si-i priada cu niste petarde in liga a II-a.

E VARZA ACUM, CE SA MAI CAUTE ASTA 4 ANI IN FOTBAL? AAA, CU LIGA 2-3 , POSIBIL!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează