FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Trei lovituri reușite de Farul! A adus jucători străini cu meciuri la Gaz Metan și CFR Cluj

Diogo Rosado (negru) în duel cu Petre Ivanovici
Diogo Rosado (negru) în duel cu Petre Ivanovici

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 21:22

Farul Constanța e pe locul 17 în Liga a 2-a, însă Petre Grigoraș a umblat masiv la lot pentru ca echipa să se salveze de la retrogradare. Formația lui Ciprian Marica a adus 3 jucători portughezi, toți cu experiențe la Liga 1 din România, anunță Telekom Sport.

Este vorba despre Joao Diogo (fundaș) și mijlocașii Diogo Rosado și Celestino. Primii doi au trecut pe la Gaz Metan, iar ultimul a fost în lotul celor de la CFR

Diogo Rosado (28 de ani) a început cariera la Sporting Lisabona. A jucat în cariera sa la cluburi precum Penafiel, Feirense, Blackburn, Setubal, Pacos Ferreira și Ermis.

Joao Diogo are 30 de ani și a trecut pe la Maritimo, Belenenses, aduând în total peste 100 de meciuri în Portugalia în prima ligă.

Celestino are 32 de ani și a jucat între 2011 și 2013 la CFR, unde în 13 meciuri are un gol. Și el are formații importante în CV precum Sporting, Estoril, Estrela Amadora și Belenenses. Cei trei sunt cotați în total la 1,4 milioane de euro.

Sursa citată anunță că în următoarele zile Farul va mai prezenta încă 4 fotbaliști, toți portughezi.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează