FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Tudorel Stoica: „Suntem vai mama noastră! De ce nu vreți Steaua în Liga 1?”

Tudorel Stoica, 67 de ani, glorie a Stelei, nu e de acord cu interzicerea promovării CSA în Liga 1 la finalul sezonului din „B”.
Tudorel Stoica, 67 de ani, glorie a Stelei, nu e de acord cu interzicerea promovării CSA în Liga 1 la finalul sezonului din „B”.

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 20:25 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 20:27

Tudorel Stoica, 67 de ani, glorie a Stelei, nu e de acord cu interzicerea promovării CSA în Liga 1 la finalul sezonului din „B”.

  • CONTEXT: CSA Steaua continuă să spere că va putea promova la sfârșitul sezonului în Liga 1, în ciuda faptului că regulamentul îi interzice acest lucru.
  • Roș-albaștrii au depus la finalul lunii martie dosarul de de licențiere pentru Liga 1, iar Iulian Miu, oficial al „militarilor”, le-a dat speranțe fanilor: „Am găsit o portiță în regulament”.
Marea dorință a lui Marius Lăcătuș, în ziua în care a împlinit 58 de ani: „S-o văd pe Steaua în prima ligă și să sărbătorim împreună un eveniment important”
CSA STEAUA
Marea dorință a lui Marius Lăcătuș, în ziua în care a împlinit 58 de ani: „S-o văd pe Steaua în prima ligă și să sărbătorim împreună un eveniment important”

Tudorel Stoica: „De ce deranjează că Steaua e finanțată de Armată?”

„CSM București e sponsorizată de Primăria București. Tot din bani publici. Dacă Primăria poate sponsoriza o echipă de handbal, care ne reprezintă și joacă în Europa, n-aș vedea de ce Steaua nu poate promova pentru că este sponsorizată de Armată. Regulamentul e făcut prost. 

Asta e, nu vrem o echipă performantă, suntem vai mama noastră ca rezultate, dar ne interesează cine bagă banii. Să ne intereseze cine poate crea un fotbal calitativ. Nu contează că sunt cluburi departamentale. Cu ce vă deranjează pe dumneavoastră că Steaua e sponsorizată de Armată?”, a declarat Stoica în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

16 ania petrecut Tudorel Stoica la Steaua ca fotbalist

14 trofeea cucerit Tudorel în roș-albastru: Cupa Campionilor, Supercupa Europei, 7 titluri de campion și 5 Cupe ale României

38 de meciuria jucat Stoica în cupele europene și Cupa Intercontinentală: în sezoanele '85-'86, '87-'88 și '88-'89, când Steaua a jucat două finale și o semifinală de CCE, Tudorel a absentat într-un singur joc, chiar finala de la Sevilla, din cauza cumulului de cartonașe galbene

FRF: CSA Steaua nu poate promova

Federația Română de Fotbal a transmis clar că CSA Steaua, club care aparține Ministerului Apărării Naționale, NU poate promova în Liga 1, conform Legii Sportului.

CSA Steaua a prins play-off-ul la primul sezon de la promovarea în Liga 2. Dar nu poate urca în primul eșalon. Motivul? Legea Sportului spune că un club de drept public, ca Steaua, nu poate juca într-o competiție organizată de o Ligă Profesionistă, așa cum este Liga 1.

CSA Steaua ocupă acum locul 4 în play-off-ul ligii secunde, unul care ar duce în mod normal la barajul pentru promovare.

VIDEO / Stilul pe care George Ogăraru vrea să-l dezvolte la Academia CSA Steaua

Mai multe știri despre CSA Steaua:

CSA Steaua, cu gândul la promovare după victoria cu Petrolul: „Legea este discutabilă”

Cum își torturează CSA Steaua fotbaliștii care nu se supun: „E imposibil să ne încadrăm, oricât am vrea!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (58)
1811698462176600
Erdely Gabi  •  08 Aprilie 2022, 10:40

Cat timp armata este actionar la CSA STEAUA, aceasta echipa nu are voie moral si momentan este interzis cum este normal sa faca parte din forbalul profesionist ( cat o mai fi), privatizati-l si discutam altfel! Pana atunci gura mica chiar daca va respect! Altfel eu nu mai vreau sa platesc taxe la stat! Apropo ne-ar trebui niste F35, haine corespunzatoare armatei ca rad toti de noi, antrenamente pe teren nu pe calculator ca o racheta costa prea mult! Aveti bani de fotbal profesionist dar de proprii dv. angajatii sa le dati cele mai bune echipamente, oha, dar voi vreti fotbal profesionist, halal conducere MAPN!

276537377718256
Petru Doru  •  06 Aprilie 2022, 20:38

ne-am saturat de stilul comunist capitane...paraziti pe bani publici

masinameaeata
masinameaeata  •  06 Aprilie 2022, 20:11

Domnule Tudorel Stoica! FRF atata vreme cat juristul de acolo este finul lui argaseala, evident ca nu vrea sa promoveze CSA Steaua. Le sta in gat aceasta echipa. Ei vor sa vanda in continuare jucatori prin manipulare si sa sustina ca jucatorii sunt ai echipei Steaua. Din acest motiv ciobanul, manipuleaza, mitueste si face trafic de influenta sa impiedice echipa Steaua sa promoveze in Liga 1.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează