FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

U CLUJ. Gabi Tamaș, caz de CNN » Azi pe teren, mâine în operație: „Extraordinar! Vrea să transmită ceva”

Gabi Tamaș (36 de ani), U Cluj, a început titular meciul cu ASU Poli Timișoara // Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj +15   FOTO
Gabi Tamaș (36 de ani), U Cluj, a început titular meciul cu ASU Poli Timișoara // Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 18:21 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 20:29

Gabi Tamaș (36 de ani), U Cluj, a fost integralist cu ASU Poli Timișoara, 0-1 scor final, deși veteranul ardelenilor va fi operat mâine dimineață în urma accidentării suferite în meciul din etapa trecută cu Aerostar Bacău (1-0).

  • Tamaș s-a accidentat în partida de debut pentru „șepcile roșii”, victoria cu 1-0 împotriva lui Aerostar Bacău;
  • Stoperul a suferit o ruptură de menisc. Deși se va opera marți, fostul jucător de la FCSB și Dinamo și-a dorit să joace azi, în meciul lui U Cluj cu ASU Poli Timișoara.

„Exemplul lui Tamaș este extraordinar. Mâine dimineață e programat la București, la operație. Va pleca în noaptea asta, după meci. Și-a dorit mult să joace, ca să transmită un semnal colegilor lui din echipă și să câștigăm”, a declarat Daniel Stanciu, director executiv U Cluj, la Digi Sport, înaintea meciului cu ASU Poli.

Apărătorul a jucat cu genunchiul bandajat bine:

U CLUJ. Gabi Tamaș, caz de CNN » Azi pe teren, mâine în operație: „Extraordinar! Vrea să transmită ceva”

FOTO Accidentarea lui Tamaș în Aerostar Bacău - U Cluj 0-1

+11 FOTO

Clasament Liga 2:

Citește mai multe știri din Liga 2:

Rapid vrea o nouă casă: „Ne gândim serios să jucăm în altă parte” » Două terenuri din Liga 1, vizate

Președintele lui CSM Reșița, după eșecul la scor cu Petrolul: „Îmi pare rău de suporterii din pădure” + Credit total pentru „Nuevo Dinamo”: „Se va bate la primele locuri”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  07 Septembrie 2020, 20:42

RESPECT TAMAS!

george_br
george_br  •  07 Septembrie 2020, 20:37

Omul cand e sub influenta alcoolului prinde adesea curaj nebunesc, frate cu inconstienta. E interesant ca cel care il admira este tot un personaj cu antecedente..

traian_v
traian_v  •  07 Septembrie 2020, 20:33

Tamas a fost un exemplu azi, pe teren. Restul echipei, sa se ceara afara. Inclusiv Falub. Multa sanatate lui Gabi Tamas !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close