FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

U Cluj nu renunță la promovare și continuă să se întărească » „Șepcile Roșii” l-au transferat pe Alex Pop de la Viitorul

Alex Pop merge de la Viitorul la U Cluj // Sursă foto: Facebook Alex Pop
Alex Pop merge de la Viitorul la U Cluj // Sursă foto: Facebook Alex Pop

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 19:38

U Cluj l-a transferat pe Alex Pop (19 ani), fotbalist care în ultimele trei sezoane a evoluat la juniorii Viitorului.

U Cluj a ratat la limită promovarea în Liga 1, învinsă la baraj de Hermannstadt, 1-2 la general, însă nu și-a luat complet gândul de la revenirea pe prima scenă. „Șepcile roșii” s-au înțeles cu tânărul Alex Pop, la scurt timp după ce și-au asigurat serviciile goalkeeper-ului José Pedro Gonçalves da Costa. 

Alex Pop are o poveste interesantă. S-a născut în anul 2000, la Buenos Aires, însă a revenit apoi în România. A evoluat la juniorii lui U Cluj, a ajuns la Viitorul, unde recent a devenit campion național la categoria U19, iar acum revine la clubul-mamă. 

„Mijlocaşul ofensiv Alex Pop, fotbalist care a evoluat în ultimii trei ani pentru Viitorul Constanţa, a revenit acasă, la clubul la care s-a format. A revenit acasă, la U, pentru a pune umărul la luptele grele ce se anunţă în viitorul sezon. Mult succes, Alex!”, se arată în comunicatul celor de la U Cluj. 

Vezi și: OFICIAL FC Argeș transferă de la Dinamo! Nicolae Dică l-a adus la Pitești pe Vlad Motroc, un tânăr de perspectivă crescut de „câini”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează