FOTBAL  »  LIGA 2  »  INVESTITOR

Un dinamovist de 26 de ani investește la un club din România » Ajută la renașterea unei echipe și își face și academie de fotbal

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iulie 2017 11:56

Gicu Grozav, 26 de ani, este liber de contract după despărțirea de Terek Groznîi și a decis să investească la clubul la care a început fotbalul, Unirea Alba Iulia.

Atacantul și un om de afaceri vor investi la Unirea Alba Iulia, echipă care vrea să promoveze în Liga a 2-a și să ajungă și în Liga 1, potrivit ziarului Unirea.

Unirea a avut probleme financiare în ultimii ani, iar investiția făcută de Grozav va ajuta la creșterea echipei. În plus, fotbalistul are planuri de a face o academie de fotbal, care va colabora direct cu echipa din Alba Iulia.

Gicu Grozav este un produs al clubului din Alba Iulia, de la care a plecat în 2010, la Standard Liege. A mai jucat la U Cluj, Petrolul, Terek și Dinamo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
239997766502479
Adami Azon  •  07 Iulie 2017, 13:40

urmeaza sa joace la fcsb si atunci are titulatura stelist care e mai de pret

mariuss72
mariuss72  •  07 Iulie 2017, 12:41

Daca a jucat la Dinamo o scurta perioada, asta nu inseamna ca e dinamovist...***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close