FOTBAL  »  LIGA 2  »  MECIURI SUSPECTE

Un patron de club povesteşte cum se fac blaturile la pariuri în Liga a 2-a: "Doi se duc încolo, trei în altă parte"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 15 decembrie 2012 14:46

UPDATE Giani Nedelcu, patronul Farului, a povestit cum se organizează blaturile în Liga a 2-a şi spune că în timp se va ajunge chiar şi la arestări.

"Eu cred că acum se strîng probe, dar va veni vremea cînd vom asista şi la cîteva arestări… Acum nu se mai fac între patroni, că ăla bate pe ăla şi apoi pierde cu ăla, acum sînt grupuri de jucători care se strîng înainte de începerea sezonului. Doi se duc încolo, trei în altă parte şi fiecare încearcă să mai racoleze, toţi aceşti jucători sînt sub controlul unor alţi oameni. Cînd se întîlnesc jucătorii pe teren, ca adversari, se întîmplă acele rezultate de nu-ţi vine să crezi…

Aici sînt implicaţi şi foşti jucători de fotbal, care au jucat pe la acele echipe şi unde şi-a făcut cîţiva «prieteni». Jucătorii sînt dispuşi să facă astfel de lucruri şi din cauza faptului că sînt neplătiţi! Să ştiţi că eu nu vorbesc fără să nu am o certitudine, dar nu am cum sa probez", a spus Nedelcu la Sport Total fm.

---------------

Uefa a întocmit o listă de 8 meciuri din România suspectate de blat la pariuri, ceea ce a dus la discuţii aprinse. Farul Constanţa e unul dintre cluburile implicate într-un astfel de meci, iar patronul "marinarilor", Giani Nedelcu, susţine că a atras atenţia de-a lungul timpului că în liga a 2-a sînt multe meciuri suspecte.

"La Liga a 2-a, toate sînt dubioase! Dovezi nu am. Dar sînt semne de întrebare şi nu s-a cercetat cum trebuie! Am sesizat mereu prestaţiile dubioase la FRF, dar, fără ceva concret, îmi zic că sînt nebun. Fotbaliştii se duceau apoi la federaţie cu memorii, că le stric imaginea...

Le-am cerut şefilor din Liga a 2-a să nu mai primim jucători daţi afară pentru blaturi, însă s-au făcut că plouă! Sînt primul care a sesizat DNA în cazul blaturilor pentru pariuri, salut acţiunea UEFA!", a spus Nedelcu într-un interviu pentru Libertatea.

Patronul Farului are şi o soluţie pentru a curăţa liga secundă: "Meciurile din ligile inferioare să fie scoase de la pariuri! Eu nu pot să dorm şi iau medicamente de inimă şi ei... Să se asculte telefoane, să se verifice conturi...".

Citeşte AICI despre meciurile din România anchetate de Uefa

Playtech: BOMBĂ! Vicor Ponta, mesaj pentru români de pe patul de spital: 'Ar fi o lașitate din partea mea să tac'


Comentarii (22)
dereu
dereu  •  22 Decembrie 2012, 15:07

steaua chiajna blat ordinar..si ce sa intamplat ceva???nimic absolut

plischi
plischi  •  16 Decembrie 2012, 07:03

se merge in continuare pe micile grupuletze de pe undeva, fara a se pune problema mafiilor adevarate.

dinamofan1
dinamofan1  •  15 Decembrie 2012, 17:32
Postat de dinamofan1 pe 15 Decembrie 2012, 17:28

dupa ce uefa o sa dezafilieze oile pt. cazul Baciu ,o sa dispara si blaturile

vad echipele astea mici ce blaturi isi permite stelemeoaia ,de ce sa n-o faca si ei

Vezi toate comentariile (22)
Comentează