FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA DEJ - CS MIOVENI

VIDEO + FOTO Stupoare la Unirea Dej - CS Mioveni, în Liga 2 » Meci oprit, nu s-a putut juca timp de 20 de minute!

Scene neverosimile s-au produs la meciul dintre Unirea Dej și CS Mioveni, din runda cu numărul 15 din Liga 2. +15   FOTO
Scene neverosimile s-au produs la meciul dintre Unirea Dej și CS Mioveni, din runda cu numărul 15 din Liga 2.

Articol de - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 12:00 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 14:39

Scene curioase s-au produs la meciul dintre Unirea Dej și CS Mioveni 0-1, din runda cu numărul 15 din Liga 2. 

Partida dintre Unirea Dej și CS Mioveni s-a jucat pe un teren execrabil în Ardeal. Suprafața de joc s-a prezentat în condiții proaste, teren denivelat, iar iarba lipsea în mai multe zone, în fața porților fiind doar noroi. Unicul gol al partidei a fost marcat de oaspeți, prin Dandea, în prelungirile primei reprize.

„L-ați luat de pe Google?” » Tensiuni la prezentarea lui Zeljko Kopic la Dinamo: „Haideți că o dăm în derizoriu!”
DINAMO
„L-ați luat de pe Google?” » Tensiuni la prezentarea lui Zeljko Kopic la Dinamo: „Haideți că o dăm în derizoriu!”

Iar pe un astfel de teren nu au lipsit accidentările. Ghinionistul a fost Valentin Coșereanu (32 de ani), mijlocașul celor de la CS Mioveni

FOTO. Valentin Coșereanu s-a accidentat grav în Unirea Dej - CS Mioveni

+11 FOTO

Veteranul celor de la CS Mioveni s-a „rupt” în minutul 18. În urma unui duel cu un adversar, produs la mijlocul terenului, el a călcat strâmb și s-a accidentat grav la piciorul stâng. 

Imediat după aceea, ambulanța a intrat pe teren, iar medicii i-au imobilizat acestuia piciorul stâng. Coșereanu a fost urcat pe targă cu ajutorul jucătorilor celor două echipe și transportat de urgență la spital. Fanii gazdelor i-au strigat numele.

Meciul a fost întrerupt timp de aproximativ 10 minute. Coșereanu a fost înlocuit cu italianul Davide Massaro.

VIDEO. Arbitrul a reluat meciul Unirea Dej - CS Mioveni, dar l-a întrerupt din nou 

Odată cu ieșirea ambulanței de pe teren, meciul a fost reluat. Doar că „centralul” bucureștean Sergiu Anton a oprit din nou partida, pentru că și-a dat seama că nu este respectat regulamentul, care prevede ca la stadion să fie prezente două ambulanțe. 

Partida a fost întreruptă iar timp de 10 minute, pentru că arbitrul a hotărât să aștepte până se întoarce ambulanța de la spital. În această perioadă de timp, jucătorii celor două echipe au schimbat pase între ei, pe un frig pătrunzător.

Citește și: 

Oprița, după eșecul Stelei în Ghencea: „Dacă conducerea are probleme, să-mi ceară să plec!”

Mesaj-manifest afișat la clubul de tradiție: „Mai plăteai incompetența?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  03 Decembrie 2023, 06:53
Postat de 19sevilla86 pe 02 Decembrie 2023, 14:51

Liga a II-a intra puțin in normalitate prin ejectarea de pe locurile de play-off a unicei echipe militare din fotbalul profesionist mondial, caricatura produsă in 2017 de anomalia sportiva militarizata bolsevica CSA, rămasă ultima de pe mapamond!

din pacate tot e deranj mare in L2.. nu mai stiu exact, dar cred ca sunt vreo 6 echipe fara drept de promovare.. deci o tampenie cu acte in regula!

19sevilla86
19sevilla86  •  02 Decembrie 2023, 22:37
Postat de francescoli1974 pe 02 Decembrie 2023, 22:17

Echipa Armatei a câștigat trofeele europene,sub acea tutela,nu o oarecare echipă din zilele noastre patronată de ***u sediul în Berceni Ilfov.

Steaua a câștigat CCE in 1986, ca echipa de cazarma, pt ca trăiam in dictatura, in URSS! In democrație și UE nimic nu mai poate justifica menținerea ramasitelor bolsevice ale sportului militarizat! Steaua a făcut pasul normal, democratic, european și in 1998 a ieșit definitiv din anomalia stalinistă CSA! Ce este așa de greu de înțeles ca in UE nu mai poate fi ca in URSS și ca toate inventiile sovietoide CSA și CS Dinamo au fost lichidate peste tot in UE cu excepția rușinoasa a României???

francescoli1974
francescoli1974  •  02 Decembrie 2023, 22:17

Echipa Armatei a câștigat trofeele europene,sub acea tutela,nu o oarecare echipă din zilele noastre patronată de ***u sediul în Berceni Ilfov.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează