FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA ARAD

CORONAVIRUS. EXCLUSIV UTA, liderul ligii secunde, exclude varianta anulării campionatului: „Un precedent periculos! Trebuie să jucăm pe teren”

UTA Arad exclude varianta anulării campionatelor. Sursă foto: UTA Media Design
UTA Arad exclude varianta anulării campionatelor. Sursă foto: UTA Media Design

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 18:09

CORONAVIRUS. Pe primul loc în Liga a 2-a, cu 11 puncte peste principalele urmăritoare, UTA așteaptă reluarea campionatului. 

Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, exclude varianta anulării competiției și ratarea șansei de a readuce "Bătrâna Doamnă" înapoi în Liga 1 după 17 ani. 

"Nu e plăcut. Începusem bine sezonul de primăvară. Echipa se exprima bine, 9-0 golaveraj. Erau semnle că perioada de iarnă a fost parcursă eficient. Întreruperea asta nu ne-a picat bine. Din fericire, băieții au reacționat bine, au moral bun. Ne antrenăm online, așa cum e la modă acum. 

La ora 11 preparatorul nostru conduce antrenamentele adaptate la ce se poate face acum. Nu cred că există riscul să nu promovăm dacă vom fi pe locul care să ne permită asta, adică să se anuleze campionatul. Nu s-a luat în discuție așa ceva. Se lucrează la niște scenarii, asta văd și aud. 

Toate discuțile duc la jucarea campionatului, ceea ce e firesc. FIFA și UEFA au împins datele de terminare a competițiilor spre august, chiar dacă se va juca aglomerat, cred că e mai important să se decidă pe teren decât să avem niște variante care pot fi contestate de multă lume. S-ar ajunge la un precedent periculos. Tocmai de asta nu cred că riscă cineva să nu se termine campionatele pe teren", a zis Laszlo Balint pentru GSP.RO.

Citește și alte știri despre Liga 2:

COVID-19. În plină pandemie, primarul Chiajnei ar fi „pompat” 1 milion de euro în conturile Concordiei

Petre Grigoraș propune schimbări radicale în fotbalul românesc » Cum ar trebui să arate primele două ligi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează