FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORONAVIRUS

Petre Grigoraș propune schimbări radicale în fotbalul românesc » Cum ar trebui să arate primele două ligi

Articol de - Publicat marti, 14 aprilie 2020 23:06

LPF a stabilit ca la începutul lunii iunie activitatea la nivelul primei ligi să se reia, dacă pandemia de coronavirus va fi ținută sub control.

Fotbalul mic face, în această perioadă, calcule legate de felul în care se vor putea desfășura întrecerile în ligile inferioare. Petre Grigoraș, antrenorul Forestei Suceava, vine cu propria variantă.

Petre Grigoraș vrea mai multe echipe în ligile 1 și 2

„Eu tot timpul am fost de părere că ar trebui să existe mai multe echipe la nivelul primelor două eșaloane, dar știu că această variantă nu este agreată de conducerea Federației Române de Fotbal. Liga 1 ar putea fi mărită la 16 sau chiar 18 echipe, iar în eșalonul al doilea, prin promovarea a chiar două formații din Liga 3, ar putea fi structurată în două serii a câte 14 echipe. 

Acest lucru ar fi benefic din mai multe puncte de vedere. În primul rând, plecând de la situația din prezent, cu echipe împânzite în fiecare colț al țării, transportul este foarte anevoios din cauza lipsei infrastructurii rutiere. Se adună oboseală multă, nopți în plus de cazare prin hoteluri, ceea ce înseamnă și cheltuieli mult mai mari. Trebuie luate în considerare și aceste variante de cei puși să ia decizii, mai ales că va urma și o perioadă foarte grea din punct de vedere economic”, a precizat experimentatul antrenor al echipei Foresta Suceava.

VIDEO / Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de urgență

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri la GSP Live. Ce țeapă uriașă a luat Rapid: „Pancu l-a dat afară și acum joacă în prima ligă din Franța. Râdeau de el”

Andrei Blejdea este ferm: „FC Argeş poate promova”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
623506571124451
Marian Iordachescu  •  15 Aprilie 2020, 02:48

Propunerea antrenorului Grigoras ar fi cea mai buna pentru progresul fotbalului romanesc ,dar numai ca FRF nu tine cont de parerea specialistilor din fotbal ,ci doar de alte interese nu de binele fotbalului

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close