FOTBAL  »  LIGA 2  »  ARGEȘ

LIGA 2. Andrei Blejdea este ferm: „FC Argeş poate promova”

Articol de - Publicat luni, 13 aprilie 2020 17:16

Atacantul Andrei Blejdea (23 de ani)  face o figură frumoasă în tricoul echipei FC Argeş, pentru care a marcat de 12 ori în acest campionat.

Jucătorul trecut înainte de a semna cu Argeşul pe la grupări precum FC Wil (L2 Elveția), NK Zarica Kranj (Slovenia), Eintracht Braunschweig II (L4 Germania), Academica Clinceni și Pandurii Târgu Jiu s-a retras la ţară, la Albota, unde execută programul impus de antrenorul Ionuţ Badea.

Blejdea: „Să se decidă pe teren!”

„Din punctul meu de vedere, varianta cu play-off și play-out, însă indiferent ce sistem va alege Federația, ar trebui ca totul să se decidă pe teren. Să nu se înghețe anul! Îmi doresc ca echipele care vor promova să se decidă pe teren. Sper ca și FC Argeș să fie printre acestea. Ne dorim să reîncepem cât mai repede antrenamentele, să putem munci și să ne câștigăm banii cinstit și meritat”, a precizat Andrei Blejdea.

Citește și alte știri despre Liga 2:

WhatsApp Q&A » Dan Alexa intră în provocarea GSP: cum răspunde cu un emoticon la întrebări și afirmații inedite

Daniel Pancu despre dezastrul ASCUNS de la Rapid: „Mircea Lucescu mă felicita, șeful galeriei era nemulțumit de joc” + Situație incredibilă la club: „La Chiajna, era ca-n Vest”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close