FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - PETROLUL 1-1

PLAY-OFF LIGA 2. UTA - Petrolul Ploiești 1-1 » Egalul lui Horațiu Feșnic! Clasamentul ACUM

UTA și Petrolul au remizat la Arad, scor 1-1 // foto: Facebook @ FC Petrolul Ploiesti +5   FOTO
UTA și Petrolul au remizat la Arad, scor 1-1 // foto: Facebook @ FC Petrolul Ploiesti

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 15:49 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 20:43

PLAY-OFF LIGA 2: UTA - PETROLUL 1-1. Arbitrul Horațiu Feșnic n-a dat un penalty clar pentru Petrolul la 1-0 pentru prahoveni, iar decizia sa din prima repriză a jocului a cântărit enorm în rezultatul final al partidei de la Arad, 1-1.

Arădenii tremură serios pentru promovarea în prima ligă. Și n-au deloc liniște după ce, runda precedentă, Turris le-a luat toate punctele. Sunt emotivi, nu stau în ghete, e clar că se întâmplă ceva la echipă.

Petrolul joacă fără stres și pleacă cu elan. Șutul lui Blănaru (10) îl ia prin surprindere pe Florin Iacob, care a respins ca un începător în față, doar neatenția lui Arnăutu n-a produs deschiderea scorului.

Două penalty-uri, doar unul dat

Golul vine așa cum era așteptat, în cursul jocului. Cu un Petrolul mult mai agresiv și mai prezent în atac. Șaim a centrat perfect, Gabi Deac i-a luat fața lui Roumpoulakou, a pus „capul" din șase metri și a deschis scorul (24). 

Enache îndeamnă la calm și la prudență. Balint nu știe cum să reacțieze. Simte presiunea în ceafă! Și pulsul îi crește brusc. Deac a intrat în rolul pasatorului, Blănaru a fost la primire, faultat din spate de Bustea, dar „centralul" Horațiu Feșnic nu dictează penalty! Ce eroare!

Feșnic nu mai greșește imediat după reluare, când R. Avram iese ca un începător și-l ia pe sus pe Buhăcianu. E penalty din avion! Moise ia mingea, bate cu sete sub bară și face 1-1. Cât de mult contează o decizie a arbitrului...

Finalul ca un amical

Golul le-a dat încredere arădenilor, care au preluat inițiativa. Au început să atace în raiduri și să-i pună în încurcătură pe petroliști. Fundașii au fost mereu la post și au făcut față cu brio situației. Buhăcianu are golul care să ducă UTA în avantaj, dar șutul său, slab, trece milimetric pe lângă poarta lui Avram (63). 

Balint schimbă ambii mijlocași de bandă, pe Miculescu și O. Ursu, Petrolul e obosită. Marinescu centrează dintr-un corner din dreapta, Meza Colli pune „capul", dar Iacob prinde spectaculos (75).

Ultimele minute s-au jucat ca de vacanță. Bine, toată repriza a fost una extrem de modestă! Fără niciun zvâc și nicio dorință de victorie, cele două și-au dat mâna la final, parcă mulțumite de rezultat.

Clasament actualizat play-off Liga 2

UTA - Petrolul » 1-1

  • FINAL de meci! 1-1 la Arad, UTA rămâne pe prima poziție.
  • min. 90: De la margine s-au arătat 4 minute de prelungire;
  • min. 78: Schimbare la Petrolul: intră Mario Bratu, iese Deac, marcatorul golului;
  • min. 77: Blănaru vede cartonașul galben după o simulare caraghioasă în careul advers;
  • min. 75: Reluarea cu capul a lui Meza Colli după o lovitură de colț este prinsă de portarul Iacob;
  • min. 65: Schimbare la Petrolul: intră Laurențiu Marinescu, iese Arnăutu;
  • min. 64: Buhăcianu, din nou aproape de gol! Pătrunderea atacantului s-a încheiat cu un șut care a trecut agonizant pe lângă poarta lui Petrolul;
  • min. 55: UTA continuă să fie periculoasă. Buhăcianu a șutat de la aproximativ 11 metri, din întoarcere, însă mingea a fost deviată și a trecut puțin pe lângă poartă;
  • min. 49: GOL UTA! Romario Moise înscrie din penalty cu un șut puternic, pe centrul porții.
  • min. 48: Avram vede cartonașul galben după ce a comis faultul în careu;
  • min. 47: Penalty pentru UTA! Avram îl faultează pe Buhăcianu, care reușise să treacă mingea pe lângă portarul ploieștenilor;
  • A început repriza secundă!
  • min. 46: Dublă-schimbare la UTA. Intră Alexandru Oroian în locul lui Miculescu și Alex Ioniță în locul lui Ciprian Rus.
  • Pauză la Arad. „Lupii galbeni” intră la cabine în avantaj.
  • min. 45: Bustea vede cartonașul galben după o intrare dură la un adversar;
  • min. 34: Sergiu Arnăutu este avertizat de arbitrul Horațiu Feșnic;
  • min. 33: Ocazie mare pentru Petrolul! Blănaru scapă singur cu portarul, însă nu apucă să șuteze și un fundaș advers îi fură mingea;
  • min. 23: GOL Petrolul! Ploieștenii deschid scorul, după o lovitură de cap a lui Gabriel Deac, din 6 metri. Centrarea i-a aparținut lui Șaim;
  • min. 10: Ocazie importantă pentru Petrolul! Șutul lui Blănaru dintr-un unghi închis a fost blocat de Iacob;
  • min. 4: Romario Moise trimite un șut periculos din lovitură liberă, care se oprește în plasa laterală a porții lui Avram;
  • A început meciul!

+1 FOTO
  • foto: Facebook @ FC Petrolul Ploiesti

UTA - Petrolul, echipe de start

UTA: Iacob - Ilie, Melinte, Simo, Ursu, Moise, Miculescu, Bustea, Isac, Buhăcianu, Rus 
Antrenor: Laszlo Balint

Petrolul: Avram - Sîrghi, Răuță, Manolache, Țicu, Pierce, Deac, Colli, Tudor, Blănaru, Arnăutu 
Antrenor: Costel Enache

Stadion: Motorul (Arad) 
Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca) / Asistenți: Ciprian Florin Danșa (Satu Mare), Szabo Gera (Cluj-Napoca)

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Zile decisive pentru o formație din Liga 2 » Se poate retrage înaintea sezonului: „Eforturile noastre au rămas fără ecou”

EXCLUSIV Detalii despre cazul de coronavirus de la FC Argeș » Cine e persoana infectată + reacția președintelui: „Am obținut acceptul DSP pentru a ne antrena”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
magic4ever
magic4ever  •  16 Iulie 2020, 11:45

Petrolul a fost furata pe fata,trebuia sa primeasca penalty...

mosierul
mosierul  •  16 Iulie 2020, 09:48

....Liga 1, Liga 2...sunt patru echipe pentru care se fac jocurile prin arbitraje și prin modificarea regulilor in timpul competiției...patru echipe care nu joacă nimic dar sunt ajutate și toate părțile și anume: Știința hoției Craiova, Sibiu , Dinamo și Rapid...În Liga a 2-a, tot ce s-a făcut, s-a făcut pentru a-i netezi drumul Rapidului spre Liga 1...Sperăm ca , Rapidu da sind atâta neputință încât să nu promoveze și Știința hoției Craiova sa nu câștige titlul...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Iulie 2020, 08:26
Postat de arad4ever pe 15 Iulie 2020, 21:35

Dl Andrei Crăiţoiu , dar de hentul in careu al oaspetilor , recunoscut si de catre comentatorul partidei nimic...nimic , nici un cuvintel ?

Unde mai pui că aceiași comentatori, la faza cu penalty-ul incriminat, au considerat că n-a fost nimic neregulamentar, lăudând intervenția fundașului arădean! Dar Crăițoiu nu și nu!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează