FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMISIE

EXCLUSIV Unul dintre cei mai longevivi antrenori din România a plecat după 4 ani » A ratat obiectivul „la mustaţă”!

Valentin Suciu, în dreapta, la un meci cu CSA Steaua // foto: Imago Images
Valentin Suciu, în dreapta, la un meci cu CSA Steaua // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 12:11 / Actualizat luni, 14 martie 2022 12:45

Clubul Csikszereda și antrenorul Valentin Suciu (41 de ani) s-au despărțit pe cale amiabilă după ce echipa din Miercurea Ciuc a ratat play-off-ul din Liga 2.

După 4 ani, Valentin Suciu pleacă de la Csikszereda. Ratarea play-off-ului a fost fatală pentru colaborarea dintre Suciu și clubul transilvănean.

Programul complet din play-off-ul și play-out-ul din Liga 2 » Petrolul - U Cluj, duel de foc în prima rundă!
PLAY-OFF/OUT
Programul complet din play-off-ul și play-out-ul din Liga 2 » Petrolul - U Cluj, duel de foc în prima rundă!

Valentin Suciu a plecat de la Csikszereda: „Au fost 4 ani foarte frumoși”

„Îmi pare rău că nu a funcționat, îmi pare rău pentru fani deoarece au avut încredere în noi, au fost aici și ne-au încurajat. Vreau ca ei să rămână alături de echipă la bine și la rău, să ajute în momentele dificile, să nu iubească echipa și jucătorii doar când e în vârf, dar și când are probleme.

Din moment ce n-am putut intra în play-off, am un sentiment amar, dar cei 4 ani petrecuți aici au fost foarte frumoși.

Sunt mai multe părți pozitive decât negative, pentru că am întâlnit oameni cu care am putut lucra. Poate nu am fost mereu pe aceeași lungime de undă, dar de obicei așa se întâmplă în familie. Pot spune că am găsit o adevărată familie aici”, a spus Suciu pentru site-ul oficial al clubului.

Csikszereda a ratat play-off-ul din Liga 2 „la mustață”

După 1-1 cu FC Brașov sâmbătă, pe teren propriu, Csikszereda a încheiat sezonul regulat din Liga 2 pe locul 7, cu 33 de puncte, la fel de multe ca Unirea Slobozia, dar un golaveraj inferior.

Angajamentul formației antrenate de Călin Moldovan a trezit suspiciuni la Miercurea Ciuc.

„Nu vreau să mă refer prea mult la dedesubturile care colcăie în fotbalul românesc. Am desconsiderat adversarul, iar urmarea s-a văzut. M-am intersectat cu delegația brașoveană înaintea partidei. Era una foarte numeroasă și cazată la un hotel de patru stele la Miercurea Ciuc.

Aceeași echipă care acum două săptămâni spunea că nu are bani nici de apă a schimbat radical situația în câteva zile. Brașovenii au jucat de parcă intrau în Champions League, dar noi am eșuat pe mâna noastră”, a spus, la Metropola TV, președintele ciucanilor, Zoltan Szondi.

Parte din grupa A din play-out, Csikszereda va sta în prima etapă. Următorul meci al echipei din Miercurea Ciuc va avea loc în aprilie, în etapa 2 din play-out, cu Poli Timișoara.

Cu Suciu pe bancă, Csikszereda a făcut parte din play-off anul trecut, dar l-a încheiat pe locul 5, cu 42 de puncte, două sub Dunărea Călărași, ocupanta primei poziții de baraj. 

Mai multe știri din Liga 2: 

Răducioiu e revoltat: „Ce caută Steaua în Liga 2? E absurd ca echipa asta să joace!”

Gafe colosale în Liga 2! » Fotbaliștii lui Poli Iași au vrut să afișeze un mesaj împotriva războiului, dar s-au făcut de râs: „Oale crude”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dora
dora  •  14 Martie 2022, 14:50

Inceputul de sezon regulat a fost dezastruos pentru ciucani...nu au luat nici-un punct, in primele 5 etape, fiind invinsi acasa si de Astra Giurgiu...asta i-a ”costat” f mult, nu egalul cu Brasovul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează