FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Dîncu îl face praf pe Talpan: „Nu a făcut nimic! A vrut să rămână clubul aşa, pentru a fi mai uşor de manevrat”

Vasile Dîncu
Vasile Dîncu

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 14:06 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 14:47

Vasile Dîncu, fostul ministru al apărării, a lansat un atac dur la adresa lui Florin Talpan, juristul CSA Steaua, imediat după ce FCSB a primit acordul de a juca în Ghencea cu CFR Cluj, pe 6 august.

Dîncu a vorbit despre imposibilitatea Stelei de putea promova în SuperLiga, fiind un club departamental, și îl învinovățește pe Talpan pentru acest aspect. În plus, îl acuză pe jurist că vrea să „manevreze” CSA Steaua.

Gigi Becali, despre negocierile cu CSA Steaua: „Am semnat biletul la ordin avalizat. Îi rog pe suporterii de la Peluza Sud ceva”
FCSB
Gigi Becali, despre negocierile cu CSA Steaua: „Am semnat biletul la ordin avalizat. Îi rog pe suporterii de la Peluza Sud ceva”

Vasile Dîncu: „Talpan nu a făcut nimic”

„Nu mi se pare normal să avem echipe care să nu au posibilitatea de a atinge maximum de performanţă, nu mi se pare normal să nu poată să promoveze clubul Steaua. Dar aici este de vină şi clubul Steaua, pentru că nu a făcut nimic pentru a îndeplini condiţiile de promovare. 

Talpan îşi face imagine, în primul rând. Dacă Talpan ar fi avut vreun rezultat, ar fi făcut ceva până acum. În afară de bătălia lui din justiţie, nu a făcut nimic. A vrut să rămână clubul aşa, pentru a fi mai uşor de manevrat.

Conducerea Stelei nu este una slabă. Problema este că trebuie să se supună, cum se supune în Armată, Ministerului şi conducerilor succesive care au venit. În aceste condiţii, nu a avut prea multă autonomie în decizie. Eu le-am oferit mai multe condiţii, dar nu au vrut să mai beneficieze de ele. 

În general, militarii nu erau de acord ca echipa Steaua să promoveze. N-am înţeles niciodată prea bine de ce”, a declarat Vasile Dîncu, potrivit Orange Sport.

VIDEO. Gigi Becali, patron FCSB: „Vom juca în Ghencea cu CFR Cluj”

Citește și:

Tănase a venit azi la Palat » Planul lui Gigi Becali: „Va fi jucător și antrenor secund”
FCSB
Tănase a venit azi la Palat » Planul lui Gigi Becali: „Va fi jucător și antrenor secund”
Marcel Ciolacu ar fi propus măsuri dure în coaliție » Cum este afectat sportul: „Suspendarea timp de un an a programelor de investiții”
MĂSURI
Marcel Ciolacu ar fi propus măsuri dure în coaliție » Cum este afectat sportul: „Suspendarea timp de un an a programelor de investiții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
conicor2008
conicor2008  •  01 August 2023, 00:46
Postat de lefter_popescu pe 31 Iulie 2023, 16:23

Dacă dl Dancu tacea, filosof ramanea . Intrebare : Ce ai făcut dumneata cât a fost ministru al apărării? Dl Talpan a făcut, cu mult mai mult, decât au făcut toți miniștrii la un loc. Dacă ar fi vrut sa facă ceva , dl Dancu l-ar fi chemat pe dl Talpan la o discuție, ca sa afle de la sursa ce nereguli s-au făcut și încă se fac și care este situația dosarelor aflate pe rolul instantelor. Nu a facut-o, iar acum lovește intr-un jurist care nu s-a îndoit precum au făcut alți " epoleti" ,care si-a făcut treaba, punandu-si în joc timpul și sănătatea. Trebuie retinut ca s-a luptat singur iar superiorii lui stăteau și priveau de pe margine " spectacolul" creat de Gigi Valiza, ca și cum acest război nu avea loc în" gradina lor".

***, dar tii sa confirmi prin fiecare postare!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  31 Iulie 2023, 22:54
Postat de dodo001 pe 31 Iulie 2023, 18:02

Are perfectă dreptate! Puteau rezolva situația cu o societate în care să-i dea 1% lui Piturca sau Lăcătuș și sa aibe dreptul de a promova. Se pare ca nu se dorește!

Dl Dancu vorbește când nu mai este ministrul apărării. Dacă avea aceste argumente când era în funcție de ce nu le-a spus atunci, ca presa si suporterii înfierbântati ai fcsbeului sa nu mai bata apa în piua ca stadionul din cazarma din Ghencea trebuie sa obțina profit. Iar pe de alta parte ,spunea dl Dancu ,ca exista societatea Romtehnica cu care se putea asocia fără probleme ca sa poată promova. Or d-le Dancu ,dacă dvs. nu ati întreprins nimic când erați ministru pt ca echipa ministerului apărării sa poată promova...acum , când nu mai aveți vreo funcție oficiala, spusele dvs. par ca nu fac nici cât o ceapa degerata. Totuși, poate cine știe? Cineva le analizează și face ceea ce trebuie făcut în aceste doua săptămâni ramase pana la începerea competiției ligii a II-a.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  31 Iulie 2023, 22:10
Postat de tictictic pe 31 Iulie 2023, 20:07

Amice, asta e cusurul tau: esti agramat si, mai ales, stupid. Iti inteleg suferinata, chinurile prin care treci si durerile de ficati. Insa, pe bune acum, nu-ti inteleg deloc perseverenta prin care insisti sa te faci de rasul lumii in public. Dupa cum constati astazi, ti-ai pierdut ore, zile, luni si ani din viata pe blogul asta doar pentru a te inscauna in fotoliul de "prostul de serviciu al site-ului". Evident, nu "justitia romana l-a potcovit pe Becali la o plata de 37 de mil de euro", ci ISTORIA te-a potcovit pe tine direct in moalele capului, condamnandu-te sa vezi Steaua evoluand in Ghencea cu tribunele arhipline! Suferi? Plangi? Te dor ficatii? Nu sunt rau, dar cred ca meriti din plin lectia asta, macar pentru toate dejectiile pe care le-ai deversat pe forumul asta in ultimul an. Sa-ti fie invatatura de minte (asta daca ai asa ceva la purtator...)

Amice, asta e cusurul tău ...ești un obraznic fără pereche. Pt ca nu ai argumente iti miroase capul a creier încins și începi sa jignesti. Pe de alta parte nu ai înțeles umilință la care a fost supus Gigi Valiza prin faptul ca a trebuit sa accepte condiția pusa de Talpan, respectiv de a recunoaște deciziile instantelor ca fcsb nu a fost și nu este Steaua Bucuresti. Mai mult decât atât, a acceptat și faptul ca nu va mai pomeni numele de Steaua. Apoi, dacă gândești puțin mai adânc ( evident dacă ești în stare ) vei realiza ca Țânțarul albanez va umilit pe voi suporterii pt a-si umple buzunarele pe spinarea voastră. Puțin îl interesează pe fariseul venetic de dragostea voastră pt fcsb ci de câți bani ii vor întra în buzunarul de la spate al nadragilor sai.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează