FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA

Victor Pițurcă a găsit un defect la noul stadion din Ghencea: „Asta-i concluzia mea”

Victor Pițurcă (65 de ani), glorie a Stelei, are un reproș pentru constructorii noului stadion din Ghencea, anume calitatea scaunelor. +43   FOTO
Victor Pițurcă (65 de ani), glorie a Stelei, are un reproș pentru constructorii noului stadion din Ghencea, anume calitatea scaunelor.

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iulie 2021 19:59 / Actualizat joi, 08 iulie 2021 20:07

Victor Pițurcă (65 de ani), glorie a Stelei, are un reproș pentru constructorii noului stadion din Ghencea, anume calitatea scaunelor.

  • Noua arenă din Ghencea a găzduit miercuri, 7 iulie, primul ei meci. CSA Steaua a câștigat fără emoții amicalul cu OFK Belgrad, scor 6-0 - detalii, pe larg, AICI.

„Totul mi se pare aproape perfect. Poate scaunele trebuiau să fie de o calitate precum cea regăsită în restul stadionului. Așa am tras eu concluzia. Gazonul e fantastic, e mai bun decât cel pe care l-am pus eu la Craiova, e de o calitate mai bună”, a declarat Pițurcă la Fotbal Club, pe Digi Sport.

+39 FOTO

Victor Pițurcă: „Steaua trebuie să revină unde îi e locul!”

„Totul este nou, îmi lipsește vechiul stadion. Este altceva și e normal să fie așa. Extrem de important este ca Steaua să revină acolo unde-i este locul. Poate e bun acest an de tranziție, pentru că Steaua când revine în Liga 1 trebuie să se bată la campionat. Poate are nevoie de doi ani pentru a-și face un lot competitiv, dar mă refer și la Academie.

Lipsesc foarte multe acum. E nevoie de echipă și nu e atât de simplu. Fără bani nu se poate. Tot o entitate privată trebuie să preia echipa. Doar așa poate reveni în prima ligă”, a mai spus Pițurcă pentru sursa citată.

10 trofeea câștigat Pițurcă la Steaua ca jucător, în perioada 1983-1989: 5 titluri, 3 Cupe, Cupa Campionilor și Supercupa

3 trofeea cucerit Victor Pițurcă ca antrenor, toate cu Steaua (Cupa în 1992, campionatul în 2001 și Supercupa în 2002)

Tudorel Stoica: „Stadionul din Ghencea este bijuteria fotbalului românesc! Sunt emoționat”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Ștefan Iovan, probleme cu poliția în drum spre stadionul Steaua: „M-a amenințat, nu m-a lăsat să trec”

Ups, au comis-o din nou! Gafă uriașă în timpul amicalului CSA Steaua - OFK Belgrad

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
m1k3
m1k3  •  09 Iulie 2021, 10:52
Postat de bucurmihai9 pe 09 Iulie 2021, 09:28

piti mai daci naiba de *** toata viata ai stat la pomana

oare asta era rolul lui? peste 99% din atacantii din ziua asta nu prea stiu sa faca acest lucru...e ca si cum ai spune de un portar ca e puturos ca nu se misca din poarta..

chronic
chronic  •  09 Iulie 2021, 10:44

Piturca inca *** de cand l-a batut Jiji la antrenorat. Steaua e in liga 1 si singurul defect e ca s-a inaugurat stadionul cu o clona pe banii nostri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

niculaemoromete
niculaemoromete  •  09 Iulie 2021, 10:19
Postat de talpaiadului pe 09 Iulie 2021, 06:39

Cum sa pui pe tot stadionul scaune din alea ca la oficiala? In primul rand ocupa prea mult spatiu si al doilea rand suporterii le rup si pe alea obisnuite care sunt cu mult mai rezistente. Daca pui pe stadion scaune ca la oficiala, dupa trei meciuri trebuie sa le inlocuiesti pe toate, sa fim seriosi.

...deci calitatea scaunelor=calitatea suporterilor... cam dură evaluarea, mai de treabă Pițurcă!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează