FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Victor Pițurcă dezvăluie în ce condiții ar prelua CSA Steaua: „Aș putea spune da” » Ce reproșează conducerii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 11:12 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 15:39

Liber de contract din ianuarie 2020, Victor Pițurcă (63 de ani) ar accepta să antreneze la CSA Steaua, dar în anumite condiții.

Fostul selecționer a criticat faptul că CSA Steaua nu are drept de promovare și spune că ar fi dispus să preia echipa, doar dacă „militarii” vor avea din nou obiective importante.

Victor Pițurcă dezvăluie în ce condiții ar prelua CSA Steaua: „Poate aș putea spune da”

„Steaua e acolo unde am câștigat trofee și cel mai mare trofeu din viața unui fotbalist, Liga Campionilor. Poate, la ora respectivă, dacă și-ar propune ceva, poate aș putea spune da. Dar asta nu e sigur.

Am stat și am gândit tot timpul ăsta. Nu mi-a convenit că Steaua nu se bate pentru promovare. Acest brand uriaș al fotbalului românesc și al Europei iată că stagnează în Liga 2 și n-am înțeles de ce. 

Probabil că a fost și o greșeală, dar una voită, pentru că altfel nu înțeleg de ce Steaua nu se bate pentru promovare. Să joci, pur și simplu, meciuri amicale…  Îl văd pe săracul Daniel Oprița că se zbate pe bancă. Vrea să câștige, el e extrem de ambițios și vrea lucrul ăsta, dar pentru ce?”, a spus Victor Pițurcă pentru ProSport.

3 trofeea cucerit Victor Pițurcă ca antrenor, toate cu Steaua (Cupa în 1992, campionatul în 2001 și Supercupa în 2002)

10 trofeea câștigat Pițurcă la Steaua ca jucător, în perioada 1983-1989: 5 titluri, 3 Cupe, Cupa Campionilor și Supercupa

Patru luni a stat Pițurcă la CS U Craiova, ultima echipă pe care a pregătit-o. A preluat-o pe 1 septembrie 2019 și a demisionat pe 4 ianuarie 2020.

CSA Steaua nu poate promova încă în Liga 1 

Gazeta Sporturilor a scris că Steaua nu a întreprins niciun demers pentru a-și schimba structura juridică și pentru a respecta regulamentul FRF, dar și Legea Sportului, astfel că nu va putea să acceadă în Liga 1 la finalul campionatului următor.

CSA Steaua, start excelent în Liga 2

Trupa lui Daniel Oprița se află în acest moment pe locul 5 în Liga 2, loc de play-off. „Militarii” au strâns 17 puncte în 8 etape, având cinci victorii, două egaluri și o înfrângere.

VIDEO Victor Angelescu: „Din punct de vedere moral, FCSB e Steaua!”

Citește și: 

Anunț neașteptat pentru CSA Steaua: „Ar putea avea drept de promovare”

Adrian Bumbescu îl atacă pe George Ogăraru: „Are un tupeu extraordinar. Greșește foarte mult!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  29 Septembrie 2021, 17:43

Pai omul nu a spus care e Steaua si care nu, sa poata manca o paine de la oricare pe viitor. El doar a infipt cutitul in rana. Daca vor sa promoveze trebuie sa vanda clona unui nou Becali. Si apoi pot clona clona si de la capat.

 •  29 Septembrie 2021, 17:29
Postat de calinescu_ pe 29 Septembrie 2021, 17:19

Cat tupeu pe acest individ semidoct ...!!! A mai furat o data steaua cu Gigi si fratii Paunescu si acum mai fura o data , iar performantele lui ca antrenor sunt mici de tot .Fara Hagi si apoi fara Mutu el a fost un zero barat , la fel cum era ca fotbalist ....!!!!

bai da-o draq,dar cum se face ca pe vitanul tau barzesti nu vrea sa o "fure" nimeni cum a facut becali cu Steaua? aaa,pentru ca astia si-au dat seama ca vor Steaua doar dupa ce becali a bagat 10 milioane si a scos 100?

calinescu_
calinescu_  •  29 Septembrie 2021, 17:19

Cat tupeu pe acest individ semidoct ...!!! A mai furat o data steaua cu Gigi si fratii Paunescu si acum mai fura o data , iar performantele lui ca antrenor sunt mici de tot .Fara Hagi si apoi fara Mutu el a fost un zero barat , la fel cum era ca fotbalist ....!!!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează