FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO EXCLUSIV Ovidiu Burcă despre intervențiile lui Gigi Corsicanu': „S-a comportat ca un lider, dar nu suporterii pun antrenorii la Rapid”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 15:30

Ovidiu Burcă, președintele celor de la Rapid, a făcut o serie de dezvăluiri interesante astăzi, la emisiunea GSP Live. 

Oficialul giuleștenilor a comentat, printre altele, declarațiile lui Gigi Corsicanu', liderul peluzei rapidiste, care afirma recent că el a reușit să-l mențină în funcție pe Daniel Pancu. 

„Mi-a plăcut de Gigi Corsicanu', s-a comportat ca un lider. Gigi a avut o opinie diferită față de ce credea cealaltă masă a fanilor rapidiști. Pancu era contestat, dar Gigi a avut o opinie diferită. 

L-a susținut pe Pancu, dar e cale lungă până la a spune că el l-a salvat pe Pancu. Dacă noi considerăm că cea mai bună variantă este întreruperea colaborării cu Daniel, fiți siguri că el nu mai era azi antrenorului Rapidului. Felicit întreaga conducere a Rapidului pentru că a rezistat presiunii și tentației de a schimba antrenorul”, a spus Burcă, la GSP Live.

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV A fost blat Snagov - Rapid 3-2? Ovidiu Burcă a făcut dezvăluiri importante, în studioul GSP Live: „Și Pancu a întrebat...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2510129109023161
Nicoara Mihai Mircea  •  23 Noiembrie 2019, 01:11

Sunt foarte curios cine te tine pe tine in functia de Presedinte, politicul? poate, nu-i exclus dar o sa aflu. Pentru tine Rapid la felul in care faci anumite afirmatii nu e decat un simplu job ori o echipa precum cea din Giulesti merita ceva mai mult. Esti ca un simplu functionar care dimineata vine cu scarba la serviciu si numara cele 8 ore pana sa plece acasa. Atat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează