FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS

VIDEO Reacția secundului lui Marius Baciu: „După meci, s-a așezat pe bancă și i-au dat lacrimile” + „Mi-a cerut să îi aduc pastilele”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 18:55

Sorin Bucuroaia (41 de ani), antrenorul secund al lui Marius Baciu (44 de ani) la Turris Turnu Măgurele, prezent la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, a oferit prima reacție cu privire la situația tehnicianului reținut de DIAS în această seară, la finalul partidei Sportul Snagov-Turris, 2-3.  

„Nu știu nici eu prea multe. După meci au venit niște domni, l-au luat pe Marius și i s-a spus că trebuie să meargă la Parchet să dea o declarație. Toată lumea era bulversată, și băieții s-au speriat: «Ce se întâmplă, ce se întâmplă?». Marius m-a rugat să vin după el și, în drum spre Parchet, am citit ce știri s-au dat, cu meciuri trucate, cu pariuri, toate tâmpenile. M-au dat peste cap. Eu sunt colaboratorul lui Marius de ceva timp, îl știu ca un om drept și curat. A ieșit avocatul și ne-a spus clar: nu este vorba despre pariuri și trucate. Este o chestie minoră, o chestie personală a lui Marius Baciu.  

Mi-a cerut să îi aduc pastilele. El înainte de meciuri ia niște pastile să se calmeze. I se făcuse un pic rău, se lăsase pe genunchi și mi-a cerut pastilele: «Adu-mi pastilele, Sorin, că mie mi-e rău». Mascații nu au intrat în vestiar, l-au așteptat în afara lui, nu s-a pus problema să îl bruscheze sau să îl jignească, l-au invitat la Parchet să dea o declarație”, a declarat Sorin Bucuroaia. 

Turris Turnu Măgurele a câștigat meciul cu Sportul Snagov, scor 3-2, după ce a fost condusă cu 0-2, bifând astfel prima victorie cu Marius Baciu pe banca tehnică.  

„După meci Marius s-a așezat pe bancă și i-au dat lacrimile. Glumeam cu el înainte de meci și spunea că «nu am mai reușit o victorie din februarie și nu mai știu cum să mă bucur la o victorie». Îi curgeau lacrimile așa și l-am luat în brațe și l-am pupat. Între noi este o legătură foarte strânsă. Marius Baciu este un om senzațional și e păcat să i se întâmple astfel de lucruri”, a povestit Sorin Bucuroaia.  

VIDEO cu momentul în care Marius Baciu este eliberat + primele declarații

VIDEO // IMAGINI CU MOMENTUL ÎN CARE BACIU E BĂGAT ÎN DUBĂ

VEZI ȘI:

SNAGOV - TURRIS 2-3 // VIDEO EXCLUSIV Marius Baciu, fostul căpitan al Stelei, ridicat de trupele speciale direct de la meci! + prima reacție a autorităților

MARIUS BACIU REȚINUT // VIDEO Ce afaceri a avut Marius Baciu, dus cu mascații la audieri: faliment și pierderi pe linie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  14 Noiembrie 2019, 01:19

Sorinel uiti ca Baciu cu Dan Lazarescu au falimentat Academica Clinceni pe fata vindeau meciuri luau jumate di salariu ca sa joci etc apoi la Daco-Getica iar faliment etc

1000833093403035
Bolon Yokte  •  13 Noiembrie 2019, 21:48

Asta e un ABUZ! pt. chestii minore vin mascatii sa-l ia la dubă?? De asta trebuie sa existe în ROMÂNIA- S.I.I.J! Ce-a făcut Baciu? crimă? sau e vinovat ca antreneaza la Oltul Turris Tr.Măgurele ,și trebuie desființată echipa că e din orașu lu Dragnia?? Trebuie bagata frica în Baciu să nu mai căștige meciuri?

pierrecardin
pierrecardin  •  13 Noiembrie 2019, 20:55

La multi ani inauntru!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close